سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 11317
  • بازدید: 2,135
  • 1393/08/18 - 09:09:20

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

نان اردبیل عاری از بلانکیت است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: با انجام آزمایش های مختلف اثری از بلانکیت ( جوهر قند) در نان اردبیل مشاهده نشد.

به گزارش سبلانه به نقل از پیام پزشکی، دکتر فرهاد پورفرضی اظهار کرد: طبق پروتکل وزارت بهداشت تنها برای تست جوش شیرین در نان، نمونه گیری از نانوایان توسط واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه صورت می گیرد.

وی بیان کرد: به دلیل اخباری که اخیرا توسط برخی از خبرگزاری ها در خصوص استفاده از جوهر قند توسط نانوایان استان اردبیل منتشر شده بود، آزمایشگاهی در این زمینه دایر کرده و موضوع را به صورت دقیق مورد بررسی قرار دادیم که خوشبختانه هیچ گونه آثاری از وجود این ماده مشاهده نشد و شایعات منتشر شده کذب است.

قائم مقام وزیر در استان با درخواست از اصحاب رسانه جهت جویا شدن صحت شایعات از مسئولان و سپس انتشار آن، افزود: سلامت روانی مردم در کنار سلامت جسمانی آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با انتشار اخبار نادرست ممکن است به خطر بیفتد.

بلانکیت تركيبی است گوگردي که مصرف زیاد آن سرطان زا است، این ماده باعث تخمیر و آماده شدن زود هنگام نان شده و خاصیت کششی خمیر را افزایش داده و رنگ آن را سفیدتر می کند.

انتهای پیام /

اشتراک‌گذاری

  • نان اردبیل عاری از بلانکیت است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهشت به‌اضافه سه