سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 12065
  • بازدید: 2,903
  • 1393/09/01 - 09:24:15

موکب عزاداران حضرت ابوالفضل(ع) اردبیل

در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) و با همت عاشقان و دلسوختگان خاندان عصت و طهارت در نظر است در ایام اربعین حسینی، موکبی به نام نامی باب الحوائج آقا ابوالفضل العباس (ع) در مسیر پیاده روی زائرین حسینی در حدفاصل شهر نجف اشرف و کربلای معلی ایجاد شود.

ای دشت کربـلا سنه اهل بلا گلـور                      بیر دسته دردمند آلا سندن شفا گلور

آزاد اولوبدی ظلمیدن آزادگان عشق                     دیـدار یـاره یـار اورگینـده یارا گلور

علما و عرفای بزرگ شیعه از جمله حضرات آیات شیخ میرزا حسین نوری، آقا میرزا جواد ملکی تبریزی، سیداحمد و سیدمصطفی خمینی فرزندان بزرگوار امام راحل بارها این مسیر را به صورت پیاده طی کرده و برخی از ایشان در اثر استمرار و مداومت بر این امر توفیق تشرف به حضور قطب عالم امکان حضرت بقیه الله اعظم «عج» را یافته‌اند.

در ایام مختلف سال به ویژه ایام اربعین حسینی، بسیاری از محبین آقا اباعبدالله(ع) و علمدار باوفای ایشان حضرت ابوالفضل العباس، این مسیر حدوداً 80 کیلومتری را مشتاقانه و با پای پیاده طی و خود را به کربلای معلی می رسانند.

در طول این مسیر برخی دیگر از عاشقان شهدای کربلا با برپایی چادرها و هیئات و ارائه نذورات و خدمات رفاهی مختلف از زائرین حسینی پذیرایی و ارادت خویش را به صاحب عزا حضرت مهدی (عج) ابراز می کنند؛ این هیئت ها و چادرها در عراق اصطلاحاً با نام موکب شناخته می شوند.

در اربعین امسال مردم حسینی و ولایت مدار استان اردبیل توفیق خواهند داشت تا میزبان برخی از این عزاداران والا مقام بوده و با پذیرایی شایسته خود موجبات برگزاری هرچه با عظمت تر این رویداد خطیر جهان اسلام فراهم کنند.

در همین راستا با هماهنگی نماینده محترم ولی فقیه در استان حسابی در بانک ملی به شماره 0109985615001 افتتاح و آماده دریافت نذورات و کمک های نقدی همه علاقه مندان به این امر مقدس خواهد بود.

علاقه مندان محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر یا ارائه نذورات و کمک های غیرنقدی خود به دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری واقع در شهرک کارشناسان طبقه دوم ساختمان حج و زیارت استان اردبیل مراجعه و یا با شماره تلفن های 33744040- 33747030 تماس حاصل کنند.

امسال برای اولین بار در ایام اربعین حسینی در مسیر نجف به کربلا که زائران این مسیر را پیاده طی می کنند، 6 موکب جمهوری اسلامی ایران به زائران خدمات رسانی خواهد کرد که مسئولیت برپایی اولین موکب به استان اردبیل سپرده شده است.

 کمیته 5 نفره ای در خصوص راه اندازی این موکب در سازمان حج و زیارت با حضور معاون حج و عمره و عتبات سازمان حج و همچنین مدیرعامل شرکت شمسا تشکیل شده است و رئیس سازمان حج و زیارت استان اردبیل نیز با همراهی جمعی از مسئولین سازمان حج و زیارت در نیمه ماه محرم سفری به عراق خواهد داشت و با مسئولین عتبه در این خصوص مذاکره و مکان های استقرار موکب ها قطعی خواهد شد.

 سیستم صوتی برای این موکب ها در نظر گرفته خواهد شد، همچنین بروشور های اطلاع رسانی و شماره تلفن های اضطراری و نقشه مسیر در این موکب ها در میان زائران توزیع خواهد شد و چادر های هلال احمر با حضور پزشکان مرد و زن در کنار این مواکب به زائران خدمات پزشکی و درمانی ارائه خواهند داد.

در راستای توسعه زیرساختهای خدمات دهی به زائران و همچنین ساخت هتل و زائر سرا برای زائران عتبات، دو شرکت «توسعه و عمران امید زائر» و «توسعه سرمایه گذاری مهر و ماه» با حضور شبکه بانکی کشور و بخش خصوصی تأسیس شده است.

همچنین یک آشپزخانه مدرن در کربلا افتتاح شده است، ساخت هتلی را با ظرفیت 150 اتاق در عراق شروع کرده ایم، همچنین یکی از شیعیان لبنانی در ساخت هتلی با ظرفیت یک هزار اتاق در نجف با ما مشارکت خواهد داشت.

امسال برای تسهیل در اعزام زائران اربعین به عتبات تصمیم بر آن شد که سازمان حج و زیارت هزینه خدمات بیمه ای کلیه زائران ایرانی عتبات در ایام اربعین را عهده دار شود و در خصوص هزینه خدمات پزشکی نیز با جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی مذاکره شده است و بدین ترتیب هزینه بیمه و پزشکی زائران اربعین امسال رایگان خواهد بود.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • موکب عزاداران حضرت ابوالفضل(ع) اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
دوازده به‌اضافه چهار