سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 12128
  • بازدید: 631
  • 1393/09/02 - 23:22:08

همزمان با سراسر کشور/

سالن‌های ورزشی سپاه مشگین‌شهر افتتاح شد

به مناسبت هفته بسیج همزمان با سراسر کشور سالن های ورزشی 9 دی و صالحین سپاه شهرستان مشگین شهر افتتاح شد.

به گزارش سبلانه به نقل از مشکین رسا، همزمان یا سومین روز از هفته مبارک بسیج سالن های ورزشی 9 دی و صالحین سپاه شهرستان مشگین شهر با حضور مسئولان شهرستان افتتاح شد.

 

سرهنگ محمد پورمند فرمانده سپاه شهرستان مشگین شهر در حاشیه این مراسم گفت: سالن های ورزشی 9 دی و صالحین به تعداد چهار سالن ورزشی و چند منظوره در شهرهای رضی، مرادلو، قصابه و ثارالله شهری افتتاح و آماده بهره برداری شد.

 

وی افزود: این سالن های ورزشی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 250 میلیون ريال در کمتر از دو سال به همت سازمان بسیج احداث و آماده بهره برداری شد.

 

وی هدف از احداث این سالن‌های ورزشی را ترویج ورزش با محوریت گسترش شور و نشاط و تقویت روح و جسم بسیجیان خصوصاً اعضای حلقه های صالحین عنوان کرد.

 

پورمند همچنین در جمع حاضرین با اشاره به همایش بزرگ بسیجیان در 5 آذر گفت: همزمان با سالروز تشکیل سازمان بسیج مستضعفین همایش بزرگ با عنوان شکوه مقاومت در محل سالن دو هزار نفری برگزار می شود لذا از عموم بسیجیان درخواست می شود جهت شرکت در این همایش بزرگ در محل سالن الزهرا شهرستان حاضر شده و به صورت راهپیمایی مسیر اصلی شهر را به طرف سالن دو هزار نفری حرکت خواهد شد.

 

وی با اشاره به برنامه های هفته بسیج گفت: تجلیل از پیشکسوتان و نخبگان بسیجی، نشست بصیرتی، پیاده روی تاکتیکی شبانه، پیاده روی بسیجیان با خانواده، برگزاری مسابقات ورزشی، تقدیر از خانواده شهداء و بسیجیان از دیگر برنامه هایی است که در طول این هفته برگزار می شود.

 

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • سالن‌های ورزشی سپاه مشگین‌شهر افتتاح شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
یازده منهای سه