- کد خبر: 14454
- بازدید: 638
- 1393/10/15 - 16:01:31
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان؛
مصرف مرغ با وزن 1200 تا 1800 گرم توصیه می شود
تکلوی پرورش و کشتار مرغ در سن پایین و وزن 1200 تا 1800 را مطلوب ترین وزن بهداشتی و کیفی عنوان کرد.
به گزارش سبلانه به نقل از آذرسلام، بهلول تکلوی که در ششمین جلسه ساماندهی جوجه ریزی و خرید تضمینی مرغ زنده سخن می گفت افزود : با پیگیریها وتشکیل جلسات تخصصی برای استاندارد سازی وزن مرغ توزیعی بین مصرف کنندگان، وزن مرغ زنده ارسالی به کشتارگاه در آذرماه سالجاری با350 گرم کاهش به 2550 گرم رسید . این بدان معنی است که مرغداران با رعایت توصیه های علمی و فنی تصمیم به استاندارد سازی مرغهای تولیدی گرفته اند و به استاندارد واقعی نزدیکتر شده اند .
وی افزود: در ماه های گذشته میانگین وزن کشتار 2900 گرم بوده که متعاقب اقدامات ترویجی و آگاه سازی مرغداران به مزایای کشتار مرغ در وزن پائین، اقتصادی بودن پرورش در این سن و پائین آمدن ریسک ابتلاء به بیماری ها ، مرغداران استان را به پرورش و کشتار مرغ در سنین پایین متمایل کرده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، افزود: مردم بر این باورندکه مصرف مرغ در سن و وزن پائین علاوه بر اقتصادی بودن از نظر کیفیت، لاشه مرغ مصرفی، طعم و مزه آن مناسب است. از لحاظ بهداشتی و اطمینان از عدم وجود باقیمانده دارویی نیز از مزایای مهم مصرف مرغ در سن و وزن پائین است.
وی ابراز امید واری کرد: مرغداران با کاهش سن پرورش و رعایت استاندارد های لازم در این خصوص از هدر رفت سرمایه ملی و هزینه اضافی جلوگیری کرده ومردم نیز با مصرف مرغ با وزن استاندارد در محدوده وزنی 1200 الی 1800 گرم گام های موثری به نفع اقتصاد و بهداشت بردارند.
انتهای پیام/
دیدگاهها