سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 2 شهریور 1404
  • کد خبر: 17239
  • بازدید: 875
  • 1394/02/29 - 07:55:43

خلف وعده‌ای که دست طلافروشان اردبیلی را در پوست گردو گذاشت

این روزها طلافروشان اردبيلی از خلف وعده‌ای ناراحتند که برایشان دو میلیونی آب می‌خورد.

به گزارش خبرنگار ، این روزها طلافروشان اردبيلی از خلف وعده‌ای ناراحتند که برایشان دو میلیونی آب می‌خورد.

 

خبرها حاکی است سازمان مالیات استان اردبیل از مغازه‌داران بازار طلافروشان این شهر بابت ماليات سال 92 علاوه بر وصول کامل مبلغ قرارداد منعقده این سازمان با اتحادیه و نمایندگان طلافروشان، دو ميليون تومانی پول اضافی می خواهد.

 

 

سازمان مالیات استان اردبیل در روزهاي اخير اعلام کرده که مغازه داران علاوه بر مبلغ پرداختي بابت مالیات سال 92 دو ميليون تومان نيز بابت همین امر بدهکارند که بايد آن را پرداخت کنند که این خواسته از طرف مغازه داران "نامعقول" است.

 

 

صاحبان مغازه طلا فروشی در اعتراض به این خواسته‎ای که نامعقول اش می خوانند در اتحادیه طلافروشان حضور یافته تا ناراحتی خود را از وضعیت پیش آمده به گوش مسئولان برسانند.

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  • خلف وعده‌ای که دست طلافروشان اردبیلی را در پوست گردو گذاشت

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وپنج منهای هشت