سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 17556
  • بازدید: 1,569
  • 1394/03/07 - 20:06:04

آیت الله عاملی:

تاریخ و هویت جامعه عشایری استان پرافتخار است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل تاریخ و هویت جامعه عشایری استان اردبیل را پرافتخار اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار به نقل از ارس تبار،آیت الله سید حسن عاملی ظهر امروز در جشنواره ملی کوچ عشایر در جعفرآبادمغان ضرورت برگزاری جشنواره ملی عشایر را به صورت بین المللی خواستار شد و گفت: برای معرفی ظرفیت جامعه عشایری شاهسون در مغان به صورت ملی، متولیان برگزاری این جشنواره باید از سال های آینده به فکر برگزاری بین المللی این جشنواره باشند.

وی تاریخ و هویت جامعه عشایری استان اردبیل را پرافتخار اعلام کرد و گفت: باید در این جشنواره ها به جای توجه به ظواهر، حقیقت این تاریخ پرافتخار بازگو شود تا همه بدانند که جامعه عشایری استان اردبیل در حفاظت و صیانت از مرزهای ارزشی و اعتقادی و حیثیتی این مرز و بوم جایگاه فاخری دارند.

امام جمعه اردبیل بی توجهی به جامعه عشایری را در دوران نادرشاه برخلاف دوران صفویه یادآور شد و افزود: در این سه دهه پیروزی انقلاب اسلامی، جامعه عشایری با همه دستاوردها مورد توجه نظام اسلامی بوده و مسئولان باید در رفع دغدغه های این جامعه به تلاش و تولید کننده ورود پیدا کنند.

آیت الله سید حسن عاملی نقش عشایر در حفظ یکپارچگی و حراست از مرزهای سرزمین ایران را در طول تاریخ مهم توصیف کرد و افزود:عشایر بویژه در اردبیل در ایجاد حکومت صفویه ، احیای مذهب تشییع و یکپارچگی و حدت ایران جانفشانی های بسیاری کرده و در این زمینه نقش بسیار تاثیرگذاری داشتند.

وی همچنین بر توجه بیشتر به عشایر و رفع مسایل و مشکلات آنها تاکید کرد و گفت: هم اکنون نیز عشایر مرزنشین در اقصی نقاط ایران در حفظ و حراست مرزها و دفاع از کیان اسلامی وظیفه و نقش مهمی بر عهده دارند.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل اهالی مناطق مرزی استان که همه روزه مورد هجمه برنامه های مختلف فرهنگی دشمنان قرار دارند وظایف و رسالت خود را در دفاع فرهنگی از کشور در پیشانی نظام جمهوری اسلامی به خوبی ایفا کرده اند.

وی درپایان از امضای منطقه آزاد تجاری مستقل اردبیل توسط رییس جمهور خبر داد و گفت:تصویب منطقه آزاد تجاری مستقل باعث رشد و توسعه و جذب سرمایه گذاری در استان بخصوص مناطق بیله سوار و پارس آباد خواهد شد که امیدواریم در اسرع وقت به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی برسد.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • تاریخ و هویت جامعه عشایری استان پرافتخار است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ودو به‌اضافه ده