سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 17755
  • بازدید: 711
  • 1394/03/13 - 15:54:23

معاون امور عمرانی استانداری اردبیل خبر داد؛

198میلیارد تومان درآمد سال گذشته شهرداری‌های استان اردبیل

آذر نژاد معاون امور عمرانی استانداری اردبیل در گرمی گفت: تخصیص اعتبار برای شهرداری‌های استان اردبیل در ۲۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

به گزارش خبرنگار   به نقل از سیفار، معاون امور عمرانی استانداری اردبیل در نشست با اعضای شورای اسلامی  شهر گرمی، شهردار، فرماندار و نمانیده مردم این شهرستان  در مجلس شورای اسلامی گفت: در سال گذشته اعتبار تخصیص یافته برای شورای برنامه‌ریزی استان اردبیل، ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است که حدود ۱۱۵ میلیارد تومان نیز برای شهرداری‌های شهرهای مختلف استان اردبیل اعتبار دولتی تخصیص یافته بود که در ۲۰ سال گذشته تخصیص این اعتبار برای شهرداری‌های استان بی‌سابقه بوده است.

وی افزود: اعضای شوراها باید هزینه‌ها را کنترل کنند و اگر این کنترل نباشد در حوزه خود با مشکل مواجه می‌شوند و باید توجه داشته باشند که تمامی اراضی حومه شهری باید در تملک شهرداری قرار بگیرد.

آذر نژاد با تاکید به توجه شهرداریها به مقابله با ساخت و سازهای بی رویه در حاشیه شهرها و همچنین بازگشایی معابر و احداث خیابانهای جدید  گفت : در آمد خود شهرداریهای استان در سال گذشته 198 میلیارد تومان بوده است .

معاون عمرانی استاندار اردبیل  ضمن تاکید بر افزایش تعامل بین دستگاههای اجرایی با شوراها، بر حل مشکل صدور سند مالکیت 70 مغازه در هلال احمر این شهرستان از سهم توافقی با اداره زمین شهری، حل معضل بازگشایی چهارراه گرمی و اجرای سیل بند در محدوده رودخانه های گذری از داخل شهر گرمی قول مساعد داد.

در ادامه فرماندار و نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی هم هر کدام در سخنانی جداگانه تسریع عملیات اجرایی پروژه چهار راه این شهر را  نیازمند تعامل مالکین در واگذاری اراضی محل اجرای پروژه عنوان کردند.

حسن زاده شهردار گرمی هم گفت: از مجموع 42 باب مغازه و واحد مسکونی  تاکنون بخش عظیمی از اراضی محل اجرای چهارراه تملک شده اما به دلیل ارزش مکانی زمین های باقیمانده، نحوه تعامل مالکین در فروش آنها به شهرداری  و نبود اعتبارات کافی در تسریع پروژه اهمیت بسزایی دارد.

وی طول، عرض و مساحت این پروژه را به ترتیب 650 متر ، 24متر و 24 هزار متر مربع ذکر کرد و اظهار داشت: با تکمیل این پروژه محله جوادیه گرمی به میدان مرکزی این شهر متصل خواهد شد.

 وی از آمادگی شرکت کوثر آذربایجان وابسته به مؤسسه مالی اعتباری مهر برای اجرای فاز دوم چهارراه گرمی خبر داد و افزود: فاز نخست این پروژه پایان یافته و با تملک اراضی محل فاز دوم و تامین اعتبار ، اجرا و تکمیل چهارراه به سرعت پیگیری خواهد شد.

انتهاي پيام/

 

اشتراک‌گذاری

  • 198میلیارد تومان درآمد سال گذشته شهرداری‌های استان اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پنج منهای هفت