- کد خبر: 21201
- بازدید: 1,364
- 1394/06/17 - 11:12:19
در آستانه بازگشایی مدارس؛
لزوم احداث پل عابر پیاده برای دانشآموزان اصلاندوز+عکس
با توجه به ایام بازگشایی مدارس و اینکه دانشآموزان دوره ابتدایی و متوسطه بیشتر از بزرگراه جمهوری اسلامی تردد می کنند نیاز است مسئولان فکر جدی کنند.
به گزارش به نقل از ارس تبار، سالهاست که بزرگراه جمهوری اسلامی بخصوص روبروی بانک کشاورزی اصلاندوز، به عنوان طولانیترین و البته پرخطرترین خیابان شهر،اهالی و ساکنان این خیابان را با نگرانی جدی مواجه کرده که رفع این نگرانی نیازمند توجه مسئولان شهرداری و سایر نهادها برای نصب پل عابرپیاده و همچنین نصب تجهیزات کنترلی برای کاهش سوانح است.
این خیابان نه تنها محل عبور خودروهای داخلی و کشورمان هست بلکه مسیر تردد خودروهای کشورهای همسایه نیز است. بخاطر همین والدین هر روز در نگرانی از چگونگی عبور فرزندانشان از عرض جاده پرترافیک هستند و این نگرانی و اضطراب هر روزه هنوز هم ادامه دارد.
با توجه به ایام بازگشایی مدارس و اینکه دانش آموزان دوره ابتدایی و متوسطه بیشتر از این خیابان تردد می کنند نیاز است مسئولان در جلسه شورای ترافیک مطرح و این مشکل را رفع کرده و والدین دانش آموزان را از این استرس و نگرانی رهایی سازند.
مدارس ابتدایی مولوی ،متوسطه اول راه زینب(س) ،شهید باهنر و ابتدایی الزهرا مدارسی هستند که در دو طرف این خیابان استقرار دارند و دانش آموزان برای عبور از این طرف خیابان به آن طرف باید با بیشترین توجه به رفت و آمد خودروها مسیر را طی کرده و در کلاسها حضور یابند. یا اولیای دانش آموزان این مدارس مجبورند هر روز فرزندان خود را از جاده عبور دهند و هنگام ظهر معلمان و برخی دیگر از اهالی این وظیفه را بر عهده دارند.
امید است با احترام به حقوق شهروندی، فرهنگسازی و رعایت مقررات و قوانین از سوی شهروندان و تلاش مسئولان برای اولویت دادن به طرحهای رفاهی مهم از جمله احداث پل عابر پیاده و ایمن سازی خیابان های فاقد پل که با سلامت و جان مردم و دانش آموزان ارتباط دارد گامی در مسیر ایمنسازی شهر اصلاندوز برداشته شود و مردم نیز برای حفظ سلامتی خود استفاده از پل های عابر پیاده را بر تردد سریعتر و راحت تر از خیابان های پر خطر ترجیح دهند.
شهر اصلاندوز در 200 کیلیومتری شمال غربی استان اردبیل واقع شده و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان است.
انتهای پیام/
دیدگاهها