سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 25244
  • بازدید: 1,126
  • 1394/11/07 - 10:41:04

داور بیله سواری به کار خود پایان داد؛

سوت پایان داوری «وسیله بر» در فینال جام شهدا

بابک وسیله بر داور اهل بیله سوار مغان پس از قضاوت بازی فینال جام شهدا بین تیم‌های پرسپولیس و صبا از دنیای داوری برای همیشه خداحافظی کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ، به نقل از مغان امروز، "بابک وسیله بر" داور اهل بیله سوار مغان بر پس از پایان دیدار فینال جام شهدا بین تیم‌های پرسپولیس و صبا، از دنیای داوری خداحافظی کرد.

 

بابک وسیله بر که متولد آبان 49 است از سال 73 که مدرک درجه 3 داوری خود را اخذ کرد، فعالیت داوری خود را شروع کرد و از سال 1389 در لیگ برتر فوتسال ایران قضاوت می‌کرد.

 

داور فوتبال ایران پس از خداحافظی از دنیای داوری گفت: خوشحالم که در این سال‌ها در خدمت ورزش ایران بودم.

 

وسیله بر داور ملی فوتبال ایران که قضاوت در دیدار فینال جام شهدا بین تیم‌های پرسپولیس و صبا‌ آخرین حضورش در کسوت داور بود، پس از خداحافظی از دنیای داوری گفت: خوشحالم که پس از سال‌ها خدمت به ورزش ایران در بهترین جام از داوری کنار رفتم؛ جامی که به نام شهدا مزین شده است.

 

همچنین در آخرین بازی‌ام در لیگ هم در بهترین جای ایران یعنی مشهد مقدس و خدمت امام رضا (ع) بودم و خوشحالم که در این سال‌ها به ورزش ایران خدمت کردم.

 

وسیله بر گفت: 45 سالم تمام شده بود و به همین خاطر از دواری خداحافظی کرده‌ام.

 

او در مورد قضاوت بازی صبا و پرسپولیس نیز گفت: مشکل خاصی در داوری این بازی نبود. تمام تلاشم را کردم که حق کسی تضییع نشود.

انتهای پیام/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • سوت پایان داوری «وسیله بر» در فینال جام شهدا

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهشت به‌اضافه هشت