- کد خبر: 27606
- بازدید: 242
- 1395/01/19 - 07:49:14
فرماندار خلخال :
ورودی زندانیان به ندامتگاه خلخال 38 درصد کاهش داشته است
فرماندار خلخال گفت: ورودی زندانیان به ندامتگاه خلخال 38 درصد کاهش داشته است
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از ازناو ، علی نظری شیخ احمد در نشست با مديركل زندان ها واقدامات تاميني، تربيتي استان اردبيل گفت: در زندان خلخال کاهش جرائم یکی از اولویت ها بوده و ورودی متهمان و زندانیان به ندامتگاه خلخال 38 درصد کاهش داشته است.
وی با تقدیر از زحمات مشاوران و کارشناسان زندان در بحث خدمات ارائه شده ندامتگاه خلخال نیز گفت: در بحث موجودی متهمان نیز کاهش 26 درصدی را در زندان خلخال مشهود است.
فرماندار خلخال تصریح کرد: باید مباحث تربیتی در جامعه توسط خانواده نهادینه شود تا با کاهش جرائم در جامعه شاهد کاهش بی نظیر متهمان و زندانیان در ندامتگاه ها باشیم.
در این نشست مراد فتحي مراد فتحي مديركل زندان ها واقدامات تاميني، تربيتي استان اردبيل گفت: از واگذاری مناقصه برق پروژه ندامتگاه جدید خلخال به یک شرکت خصوصی با ارزش ریالی 250 میلیون تومان خبر داد وگفت: امسال پروژه ندامتگاه جدید بیش از دو میلیارد تومان اعتبار دارد که در صورت تخصیص 100 درصد کار اتمام و تجهیز ندامتگاه خلخال به مراحل پایانی نزدیک خواهد شد.
وی با اشاره به خدمات ارزشمند زندان خلخال و کارکنان این مجموعه از زحمات آن در طول یکسال گذشته تقدیر کرد.
انتهای پیام/
دیدگاهها