سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 27768
  • بازدید: 1,775
  • 1395/01/23 - 12:50:56

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه اردبیل عنوان کرد؛

کمرنگ شدن فرهنگ فاطمی، علت افزایش‌پرخاشگری‌ در جامعه

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان اردبیل ، علت افزایش طلاق و پرخاشگری در جامعه را کمرنگ شدن فرهنگ زهرایی در زندگی امروزی عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از بانوی کوثر، نجات فیاضی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان اردبیل دیروز عصر در همایش تجلیل از خواهران شاغل و بانشسته در سالن ولایت اردبیل برگزار شد گفت: نقش زن در خانه ، نقش محوری است و اگر بتواند این نقش را به خوبی ایفا کند، بنای خانواده مستحکم  و روابط اعضای خانواده نا گسستنی می شود.

وی با اشاره به نقش زن در زندگی مشترک، گفت: همسرداری و تدبیر امور خانه و مادری از مهمترین وظایف زن در ندگی مشترک است، زن با گرمای وجود خویش به محیط خانه شادی و نشاط می بخشد، مرارت ها و خستگی ها را از همسر خود دور می کند.

فیاضی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان گفت: امیر مومنان علی(ع) جهاد زن ، را در شوهرداری می داند، شوهر داری کانون خانواده را از هجوم گناهان و ناملایمات نگه می دارد. تا جایی که خداوند در قرآن از زن به عنوان بیت اله نام می برد.

فیاضی اظهار داشت: مدیریت خانواده مهمترین اصل است که نقش زن تربیت دینی در خانواده است .

وی گفت : در روایت آمده وقتی زن و مرد با محبت کنار هم زندگی کنند مانند این است که در کنار خانه خدا طواف می کنند.

وی علت افزایش طلاق و پرخاشگری در جامعه را کمرنگ شدن فرهنگ زهرایی در زندگی امروزی عنوان کرد و گفت: نباید بعضی مسائل موجب غفلت بانوان از وظایف اصلی مادری، شوهرداری و محبت به همسر شود.

انتهای پیام/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • کمرنگ شدن فرهنگ فاطمی، علت افزایش‌پرخاشگری‌ در جامعه

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
شش منهای دو