- کد خبر: 33431
- بازدید: 1,286
- 1400/02/05 - 05:45:23
رئیس اداره ورزش و جوانان سرعین:
اردوی آمادگی تیم ملی فوتبال ناشنوایان در اردبیل برگزار می شود
رئیس اداره ورزش و جوانان سرعین گفت:تیم ملی فوتبال ناشنوایان کشور بمنظور آمادگی برای حضور در مسابقات انتخابی المپیک 2022 برزیل برای برگزاری اردوی ۱۲ روزه وارد اردبیل شد.
به گزارش سبلان ما ، احدی جوان رئیس اداره ورزش و جوانان سرعین صبح امروز در جمع خبرنگاران از برگزاری اردوی آمادگی تیم ملی فوتبال ناشنوایان کشور در استان اردبیل خبرداد و گفت :پنجمین اردوی آمادگی تیم ملی فوتبال با حضور 23 بازیکن ناشنوا با مربیگری محمد حسین ضیایی به همراه قادر تیموری از اردبیل،قاسم موافق و محمدرضا خدری از فردا در زمین های ورزشی کارگران اردبیل و زمین چمن نیر برگزار خواهد شد.
وی افزودتیم ملی فوتبال ناشنوایان کشور بمنظور آمادگی برای حضور در مسابقات انتخابی المپیک 2022 برزیل برای برگزاری اردوی ۱۲ روزه وارد اردبیل شد.
رئیس اداره ورزش و جوانان سرعین تاکید کرد :این اردو با رعایت دستورالعمل های بهداشتی مقابله با کرونا برگزار می شود و از فوتبالیست ها پیش از ورود به اردو تست کرونا گرفته می شود.
انتهای پیام/ج
دیدگاهها