- کد خبر: 35039
- بازدید: 490
- 1400/06/13 - 13:43:28
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل:
معرفی ۱۶۷ متخلف حوزه محیط زیست به مراجع قضایی در استان اردبیل
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل از معرفی ۱۶۷ متخلف حوزه محیط زیست در 5 ماه نخست سالجاری به مراجع قضایی استان اردبیل خبرداد
به گزارش سبلان ما ، سعید شهند مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل عصر امروز در جمع خبرنگاران ار معرفی ۱۶۷ متخلف حوزه محیط زیست در پنج ماه امسال در این استان به مراجع قضایی خبرداد و گفت: ر این مدت ۳۹ قبضه اسلحه از متخلفان کشف و ضبط شده است، افزود: از این تعداد ۲۵ قبضه اسلحه غیرمجاز و ۱۴ قبضه نیز مجاز بوده است.
وی اظهارکرد: در پنج ماه امسال با انجام گشتهای مستمر و اقدامات پیشگیرانه در مناطق حفاظت شده و آزاد استان از ۱۸ مورد صید و شکار غیرمجاز پیشگیری شد.
شهند گفت: در سال جاری از متخلفان صید و شکار غیرمجاز استان هزار و ۳۵۶ قطعه انواع ماهیان، ۸۱ قطعه انواع پرنده و ۱۲ راس پستاندار کشف و ضبط شد.
وی افزود: امسال در این مدت همچنین ۱۷۵ مورد اخطاریه در راستای جلوگیری از آلودگیهای زیست محیطی صادر شده است.
شهند از دوستداران محیط زیست خواست هرگونه موارد زیست محیطی را به سامانه ارتباطات مردمی ۱۵۴۰ گزارش دهند.
انتهای پیام/ج
دیدگاهها