سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

پنج‌شنبه 11 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 3765
  • بازدید: 534
  • 1391/08/28 - 08:46:36

بسیج ریشه در مکتب عاشورا دارد

فرمانده تیپ 37 حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: بسیج افتخار دارد که ریشه اش را در مکتب عاشورا می داند و از نهضت کربلا درس می گیرد.

به گزارش سبلانه، سرهنگ فرهنگ مستعد حصاری روز شنبه در نشستی مطبوعاتی از بسیج و فرهنگ بسیجی به عنوان مکتب مجاهدت خالصانه نام برد که در دوران دفاع مقدس به ندای یاری طلبی امام امت لبیک عملی گفتند.

وی افزود: اگر این بسیجیان در کربلا حضور داشتند به یقین در رکاب امام حسین (ع) جنگ کرده و از آرمان های اسلام نیز دفاع می کردند.

وی گفت: تفکر بسیجی موجب ایجاد خلاقیت ، ابتکار و نوآوری است و اگر امروز ایران اسلامی

حرفی برای گفتن دارد و دشمن به خود اجازه تعرض به این کشور را نمی دهد در سایه تفکر بسیجی است.

وی اظهار کرد: نسل انقلاب به صورت عینی و سایر نسل ها نیز آثار حضور بسیج را در دفاع از آرمان های انقلاب و ارزش های اسلامی مشاهده کردند و همین تفکر امروز موجب وقوع بهار عربی در کشورهای منطقه شد.

وی افزود: بسیج همواره در عرصه های مختلف از جمله تولید ، فناوری ، صنعت ، ورزش و امر به معروف و نهی از منکر حضور باشکوهی داشته چرا که بسیج ریشه مردمی دارد و به فرموده رهبر معظم انقلاب همه ملت ایران بسیجی هستند.

سرهنگ حصاری با اشاره به این که اخلاص شاخصه اصلی بسیج است گفت: اگر برخی ها از بسیج ایراد می گیرند که مثلا در سیاست دخالت می کند از این نکته غافل هستند که بسیج از درون مردم نشات گرفته ولی سیاست زده نیست و امیدواریم همه بسیجی وار عمل کرده تا دین خود را به انقلاب ، شهدا و نظام اسلامی ادا کنیم.

وی همچنین با اشاره به تقارن هفته بسیج با ماه نهضت حسینی از نامگذاری این هفته به نام

ˈبسیج امتداد عاشوراˈ خبر داد.

به گزارش ایزنا، وی در زمینه تهیه و توزیع محصولات فرهنگی و تبلیغی پیش از آغاز این مناسبت گفت: از ابتدای سال جاری بسیجیان در قالب گردان های عاشورا ، الزهرا ، امام حسین (ع) و سازماندهی شده و در چند رزمایش شرکت کرده اند که این رزمایش ها هم اکنون ادامه دارد تا بسیج با آمادگی کامل بتواند پاسخگوی به موقع توطئه دشمنان باشد.

مسوول گرامیداشت هفته بسیج استان اردبیل افزود: همایش مداحان اهل بیت ، روحانیان ، روابط عمومی ادارات کل استان ، جلسه با ریش سفیدان و هیات امنای مساجد برای عزاداری در 13 شب اول ماه محرم در حسینیه ثارالله سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل از برنامه های هفته بسیج هستند.

وی همچنین برگزاری همایش دانش آموزان 13 ساله بسیجی مدارس استان ، عزاداری دسته های رزمندگان اسلام ، تجمع و راهپیمایی بسیجیان و اعضای حلقه های صالحین ، شرکت در نماز جمعه در سوم آذر ، حضور فعال و سازمان یافته بسیجیان در تجمع های تاسوعا و عاشورای حسینی ، همایش زینبیون و دیدار بسیجیان با ائمه جمعه را از دیگر برنامه های هفته بسیج ذکر کرد.
 

انتهای پیام /

 

اشتراک‌گذاری

  • بسیج ریشه در مکتب عاشورا دارد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سی به‌اضافه یک