- کد خبر: 39095
- بازدید: 469
- 1401/05/01 - 08:41:20
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل :
جمعیت دامی اردبیل تحت پوشش واکسیناسیون تب برفکی قرار می گیرد
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: با هدف ایجاد ایمنی جمعیت دامی استان بر علیه بیماری تب برفکی، اجرای طرح واکسیناسیون این بیماری از اول مرداد ماه در استان آغاز و به مدت 60 روز کاری جمعیت دامی تحت پوشش مایه کوبی بر علیه این بیماری قرار می گیرد.
به گزارش سبلان ما ، بهلول تکلوی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این طرح همزمان در جمعیت دام سنگین و سبک در سطح روستاها، عشایرو دامداریهای استان و با الویت روستاهای با سابقه رخداد این بیماری در پنج سال گذشته و دام سبک عشایری در مناطق پرخطر و با تراکم جمعیت دامی بالا انجام می شود.
وی افزود: این طرح به صورت کاملا رایگان بوده و هیچگونه هزینه ای از دامدار اخذ نمی شود و با مشارکت بخش خصوصی دامپزشکی در قالب خرید خدمت انجام می شود.
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: با مد نظر قرار دادن ضرر و زیان اقتصادی ناشی از تلفات دامها در برابر این بیماری که در سالهای گذشته با اپیدمی آن مواجه بودیم از دامداران، دامپروران، روستائیان و عشایر می خواهیم حتما با اکیپ های سیار مایه کوبی دامپزشکی همکاری نمایند تا بتوانیم حجم بیشتری از دامهای منطقه را تحت پوشش واکسیناسیون ببریم.
وی تصریح کرد: بیماری تب برفکی که در اصطلاح محلی به بیماری داباغ معروف است یکی از مهمترین و استراتژیک ترین بیماری واگیر دامی در دامهای زوج سم است که قابل انتقال به انسان نیست ولی از لحاظ خسارت اقتصادی یکی از موانع اصلی در تامین بهداشت و تولید دام و فراورده های دامی است.
انتهای پیام
دیدگاهها