سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 39286
  • بازدید: 863
  • 1401/05/25 - 08:39:51

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل خبرداد؛

پوشش کامل جمعیت دامی استان بر علیه بیماریهای مهم و استراتژیک

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: در کنار پوشش کامل جمعیت دامی استان بر علیه بیماریهای مهم و استراتژیک دامی در دو سال گذشته عمده تلاش خود را در راستای مبارزه با بیماریهای مشترک معطوف نموده ایم

به گزارش سبلان ما ،  ایرج بیگدلو  در دیدار با مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل به معضل کشتار غیر مجاز دام در محورهای مواصلاتی و قصابیهای بین راهی در حاشیه برخی از روستاهای این شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: در حوزه سلامت عمومی جامعه با کسی تعارف نداریم و با مد نظر قرار دادن نظرات تخصصی دامپزشکی اگر موردی در راستای مصلحت و منافع عمومی باشد قطعا حمایت می کنیم.

وی از حساسیت دامپزشکی در مبارزه با کشتار غیر مجاز دام تشکر کرد و افزود: فرمانداری با جدیت به موضوع ورود کرده و در دو ماهه اخیر چندین بار بازدید سرزده از کشتارگاه بعمل آمده و تلاش می شود با اتخاذ تصمیمات لازم و کارشناسی  این معضل بهداشتی منطقه برطرف شود.

فرماندار مشگین شهر ضمن تاکید بر جایگاه بسیار مهم و تاثیر گذار دامپزشکی در تامین امنیت غذایی و بهداشت عمومی جامعه و خدمات رسانی مطلوب به دامداران، روستائیان و عشایر منطقه گفت: تعامل، همکاری و هم افزایی بین بخشی توام با برنامه ریزی تخصصی و کارشناسی شده مهمترین عامل خدمت رسانی  و دستیابی و کسب رضایت مردم است.

بهلول تکلوی در این جلسه به شرح وظایف دامپزشکی در سه محور حفظ و حراست از سرمایه دامی از طریق تامین بهداشت دام، حفظ و ارتقاء بهداشت عمومی از طریق مبارزه با بیماریهای مشترک و قابل انتقال بین انسان و دام و تحقق امنیت غذایی از طریق فراهم کردن شرایط بهداشتی برای تولید و تضمین سلامت مواد غذایی اشاره کرد و با ارائه گزارش مبسوطی از فعالیت های دامپزشکی در حوزه های مختلف فعالیت افزود: در کنار پوشش کامل جمعیت دامی استان بر علیه بیماریهای مهم و استراتژیک دامی در دو سال گذشته عمده تلاش خود را در راستای مبارزه با بیماریهای مشترک معطوف نموده ایم و معتقدیم بروز و مشاهده این بیماریها در جمعیت انسانی هر چه قدر هم کم  باشد حساسیت های ملی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی را در پی دارد و تجربه تلخ آن را در شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو درسه ماه  گذشته در استان  به عینه مشاهده کردیم.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: دامپزشکی با نیروی انسانی و امکانات بسیار کم در صف اول سلامت و بهداشت عمومی جامعه قرار دارد به طوریکه تعداد زیادی از همکاران دامپزشکی به بیماری تب مالت مبتلا شده اند.

انتهای پیام

اشتراک‌گذاری

  • پوشش کامل جمعیت دامی استان بر علیه بیماریهای مهم و استراتژیک

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سیزده به‌اضافه هشت