سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 40413
  • بازدید: 1,093
  • 1401/10/27 - 19:45:51

نماینده مردم اردبیل در مجلس:

۶۰ روستای اردبیل در اولویت آب‌رسانی قرار گرفتند

نماینده مردم اردبیل در مجلس از اختصاص ۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای آب‌رسانی به ۶۰ روستای اردبیل خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم تا با حل مشکلات روستایی و تثبیت اشتغال و کارآفرینی جلوی مهاجرت به شهرها نیز گرفته شود.

به گزارش سبلان ما ،  علی نیکزاد نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی شب دوشنبه در جمع دهیاران و اعضای شوراهای روستاهای اردبیل گفت: ۶۰ روستای شهرستان اردبیل در اولویت آبرسانی قرار دارند که از طریق شرکت آب و فاضلاب ۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این پروژه‌ها در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۲۵ میلیارد تومان از این اعتبار تأمین شده است گفت:  مقرر شده ۳۵ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیز تا اردیبهشت ماه سال آینده تخصیص داده شود.

منتخب مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی عمده مشکل روستاییان را تأمین آب شرب، کشاورزی، بحث راه روستایی، عمران و آبادانی و توسعه شبکه بهداشت، زیرساخت‌های تلفن همراه و ارتباطات اعلام کرد و گفت: در روستاها سعی بر این است تا با حل این مشکلات جلوی مهاجرت‌ها گرفته شده و  اشتغال و کارآفرینی تثبیت شود.

 

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • ۶۰ روستای اردبیل در اولویت آب‌رسانی قرار گرفتند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هیجده به‌اضافه چهار