سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 41044
  • بازدید: 617
  • 1401/12/27 - 16:52:54

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل:

تحقق 25هزار شغل در سال‌جاری

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: میزان تعهد ایجاد اشتغال استان اردبیل در سال جاری ۲۳ هزار و ۷۵۰ نفر بود که با همکاری ۲۰ دستگاه اداری، بیش از ۲۵ هزار فرصت شغلی ایجاد شد و همه این دستگاه‌ها اجرای تعهد اشتغال خود را در سامانه رصد ثبت کرده‌ا

به گزارش سبلان ما ، بهروز رحیم‌زاده روز شنبه در مصاحبه با خبرنگاران با اشاره به تحقق صددرصدی تعهد اشتغال در استان اردبیل اظهار کرد: میزان تعهد ایجاد اشتغال استان اردبیل در سال جاری ۲۳ هزار و ۷۵۰ نفر بود که با همکاری ۲۰ دستگاه اداری، بیش از ۲۵ هزار فرصت شغلی ایجاد شد و همه این دستگاه‌ها اجرای تعهد اشتغال خود را در سامانه رصد ثبت کرده‌اند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل با بیان اینکه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل هیچگونه نقشی در ثبت تعداد اشتغال ایجاد شده توسط دستگاه های مرتبط ندارد، اظهار کرد: دستگاه های اداری تعهد ایجاد اشتغال موظف هستند تعداد اشتغال ایجاد شده را در سامانه سراسری رصد که توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طراحی شده است، ثبت کنند.

وی بیان کرد: همه دستگاه ها باید به صورت واقعی تعداد اشتغال ایجاد شده را در سامانه ثبت کنند، چرا که تعداد اشتغال ثبت شده در سامانه رصد پایش و راست آزمایی می شود.

رحیم‌زاده با بیان اینکه سامانه رصد در واقع مبنا و مرجع برنامه ریزی و تصمیم گیری است، اضافه کرد: درستی یا نادرستی ایجاد اشتغال در سامانه رصد به سه روش ارسال پیامک به شاغلین، تماس تلفنی با شاغلین و یا مراجعه حضوری به شاغلین راست آزمایی می شود.

 

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • تحقق 25هزار شغل در سال‌جاری

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
دو منهای هشت