سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 41555
  • بازدید: 1,057
  • 1402/02/14 - 15:25:24

استاندار اردبیل:

تصمیم‌گیری‌های شورای شهر به نفع شهروندان شود

استاندار اردبیل با بیان اینکه مدیریت دولتی در کنار مدیریت شهری و اعضای شورا برای توسعه شهرها و روستاها لازم است، اظهار کرد: جذب منابع و سرمایه‌گذاری و اجرای طرح‌های مشارکتی در ایجاد منابع برای آبادانی شهر و روستا باید اولویت کاری شوراهای اسلامی شود.

به گزارش سبلان ما، سیدحامد عاملی استاندار اردبیل عصر امروز در مراسم گرامیداشت روز شورا گفت: تشکیل شورای اسلامی شهر و روستا در قانون اساسی مطرح شده و این قانون خلق منابع برای شهر و روستا را وظیفه اعضای شورای اسلامی شهر و روستا دانسته است.

وی با بیان اینکه مدیریت دولتی در کنار مدیریت شهری و اعضای شورا برای توسعه شهرها و روستاها لازم است، اظهار کرد: جذب منابع و سرمایه‌گذاری و اجرای طرح‌های مشارکتی در ایجاد منابع برای آبادانی شهر و روستا باید اولویت کاری شوراهای اسلامی باشد.

عاملی با تاکید بر اینکه اعضای شوراها منتخب مردم هستند و تصمیم‌گیری‌ها باید به نفع شهروندان باشد، گفت: اعضای شورای اسلامی استان چکیده منتخبان مردم استان هستند.

استاندار اردبیل با بیان اینکه مجموعه استانداری اردبیل برای خلق منابع و هم‌افزایی لازم، یاریگر و حامی اعضای شوراهای شهر و روستا است، گفت: کار در شرایط اقتصادی نامناسب سخت است، اما با اهداف مشترک و منافع مشترک در کنار شورای اسلامی شهر و روستا هستیم.

 

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • تصمیم‌گیری‌های شورای شهر به نفع شهروندان شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهشت به‌اضافه یک