سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 42230
  • بازدید: 376
  • 1402/04/09 - 11:52:19

امام‌جمعه موقت پارس‌آباد:

پرداخت زکات سبب برکت کشاورزان می‌شود

امام‌جمعه موقت پارس‌آباد به پرداخت زکات اشاره کرد و گفت: مراسم واقعه عید غدیرخم در پارک کاج شهر مغانسر بخش تازه کند بازسازی می‌شود.

به گزارش سبلان ما، ، حجت‌الاسلام امین‌پور محمد در خطبه‌های این هفته نمازجمعه شهرستان پارس‌آباد با اشاره به اینکه پرداخت زکات سبب برکت کشاورزان می‌شود، اظهار کرد: زکات یکی از فروعات دین اسلام است و پرداخت زکات باعث افزایش روزی و برکت در زندگی می‌شود.

وی با اشاره به هتک حرمت به قرآن کریم در کشور سوئد خاطرنشان کرد: مردم ولایت‌مدار شهرستان پارس‌آباد هتک حرمت به مقدسات دینی و قرآن کریم توسط سوئد را به‌شدت محکوم کرده و از مقامات امور خارجه و بین‌المللی خواستار پیگیری و اشد مجازات هستیم.

امام‌جمعه موقت شهرستان پارس‌آباد به حک تصاویر زنان جوان بر سنگ قبر انتقاد کرد و افزود: حک‌کردن تصویر زنان روی سنگ قبر خلاف اخلاق و احکام دین خداست و این کار زیبنده و شایسته شهرستان نیست و از مسئولین خواستار رسیدگی هستیم.

پور محمد با اشاره به اولین سفر استاندار اردبیل در جمع ریش‌سفیدان پارس‌آباد مبنی بر احداث زمینی برای آرامستان جدید تصریح کرد: ظرفیت هر دو آرامستان شهرستان پارس‌آباد پر شده است و از فرماندار شهرستان می‌خواهیم که این امر محقق شود.

وی از شهرداری و شورای اسلامی شهرستان پارس‌آباد خواست به‌منظور  رفاه حال شهروندان خواستار آسفالت‌ریزی در معابر و کوچه‌های شهرک‌ها تازه‌تأسیس شد.

وی تصریح کرد: آمریکا ناقض اصلی حقوق بشر در جهان است و با شلیک به هواپیمایی مسافربری ایران در خلیج‌فارس، در واقع هشتمین حوادث تاریخی  از طرف عدم رعایت حقوق بشر آمریکا است .

امام‌جمعه موقت شهرستان پارس‌آباد ضمن گرامیداشت عید غدیر خم گفت: مراسم واقعه عید غدیر خم در پارک کاج شهر مغان سر بخش تازه کند، بازخوانی خواهد شد از عموم مردم خواست در این مراسم معنوی شرکت کنند.

خطیب نمازجمعه پارس‌آباد از مسئولین خواست ضمن برگزاری مراسم روز قلم در شهرستان پارس‌آباد از فعالان قلم و اصحاب رسانه تجلیل شود.

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • پرداخت زکات سبب برکت کشاورزان می‌شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وسه منهای چهار