- کد خبر: 42464
- بازدید: 483
- 1402/05/01 - 04:24:40
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل:
جشنواره مد و لباس اردبیل در پائیز برگزار میشود
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل با بیان اینکه نوجوانان و جوانان همواره به دنبال مد و زیبایی روز هستند گفت: البسه مبتنی بر معیارهای حجاب و عفاف که دارای زیبایی و جذابیت است در جشنواره مد و لباس اردبیل ارائه خواهد شد.
به گزارش سبلان ما، امیر رجبی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل صبح امروز در جمع خبرنگاران از برگزاری جشنواره مد و لباس اردبیل در پائیز خبر داد و گفت: با توجه به بحث حجاب و عفاف، جشنواره بزرگ مد و لباس ایرانی بعد از ماه صفر و با حضور برندهای مهم کشور با قیمت و کیفیت مناسب در اردبیل برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه جوان و نوجوان بهدنبال مد و زیبایی است گفت: باید البسه مبتنی بر معیارهای حجاب و عفاف که دارای زیبایی و جذابیت است و از لحاظ قیمت هم مناسب عموم مردم باشد در دسترس عموم قرار گیرد.
رجبی به زیستبوم فرهنگی استان اردبیل اشاره کرد و گفت: لباسهای زیبایی از لحاظ فرم و تنوع و رنگ و مبتنی بر حجاب و عفاف اسلامی داریم و تجربه سایر استانها نشان داده که جشنواره مد و لباس با استقبال خوب مردم روبرو شده است.
انتهای پیام/ج
دیدگاهها