سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 2 شهریور 1404
  • کد خبر: 43560
  • بازدید: 833
  • 1402/08/06 - 21:21:34

وصیت‌نامه‌ شهید «مجید محمدی»:

خون ما نهال نوپای انقلاب را بارور می‌کند

شهید «مجید محمدی» در وصیت‌نامه‌اش نوشته است: امید است خون ما نهال نوپای انقلاب را بارور کند.

به گزارش سبلان ما ، شهید مجید محمدی، هشتم خرداد 1344، در روستای کرین امامرود از توابع شهرستان خلخال به دنیا آمد. پدرش کامران، کشاورز بود و مادرش تللی نام داشت. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست و ششم اردیبهشت 1362 با سمت معاون فرمانده گروهان در فکه توسط نیروهای عراقی به شهادت رسید. اثری از پیکرش به دست نیامد.

در فرازی از وصیت نامه شهید مجید محمدی می‌خوانیم:

خداوندا، تو خود می دانی که عملکرد ما نه برای آن است که به ریاست و سلطنت دست یابیم و از روی دشمنی و کینه توزی سخن بگوییم. لیکن پیکار ما برای این است که پرچم آیین تو را برافراشته گردانیم«امام حسین (ع)»

اینجانب با آگاهی کاملی که به شهادت دارم برای دفاع از اسلام و حیثیت انقلاب اسلامی و دفاع از مملکت اسلامی به فرمان رهبر مسلمین جهان (امام خمینی) به جبهه حق علیه باطل شتافتم.

امید است که خون ما نهال انقلاب اسلامی را بارور کند و شهادت ما موجب آگاهی و رشد فکری جامعه جهانی گردد.

از شما ملت قهرمان می‌خواهم پشتیبان روحانیت مبارز و متعهد به اسلام باشید که هستید و به قول امام عزیزمان «روحانیت است که اسلام را تاکنون زنده نگه داشته است» و این ملت است که به ما رزمندگان اسلام روحیه می‌دهند تا این که در جبهه جنگ بجنگیم.

 

انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • خون ما نهال نوپای انقلاب را بارور می‌کند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست منهای نه