سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 44395
  • بازدید: 1,734
  • 1402/10/13 - 17:56:16

 مدیرعامل شرکت شهرك‎های صنعتی استان اردبیل:

زائرین حاج قاسم، مروجان مکتب سلیمانی هستند

 مدیرعامل شرکت شهرك‎های صنعتی استان اردبیل با بیان اینکه حادثه تروریستی امروز نشانه ترس دشمن از زائرین حرم  و مرقد حاج قاسم سلیمانی است به جنگ اقتصادی دشمنان اشاره کرد و گفت: زائرین حاج قاسم، مروجان مکتب سلیمانی در جنگ ترکیبی دشمنان هستند.

  هاشم علایی در گفتگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی«سبلان ما»، به حادثه امروز در کرمان اشاره کرد و گفت: حادثه تروریستی امروز نشانه ترس دشمن از  زائرین حرم  و مرقد حاج قاسم سلیمانی است چراکه می دانند همین زائرین رهروان و ادامه دهندگان راه حاج قاسم و مروجان مکتب حاج قاسم در ایران اسلامی هستند.

مدیرعامل شرکت شهرك‎های صنعتی استان اردبیل به چهارمین سالگرد شهادت حاج قاسم اشاره کرد و گفت: متاسفانه بار دیگر شاهد خباثت دشمنان قسم خورده این انقلاب هستیم که با شهادت جمعی از هموطنان در گلزار شهدای کرمان، روزی تلخ و جانگداز را برای همه ایرانیان رقم زد.

وی گفت: مستکبرین، صهیونیست‌ها، منافقین و اذناب داخلی و خارجی باید بدانند که با شهادت سردار سلیمانی و زائرین حرم مطهرش، هرگز نخواهند توانست به هدف خود دست یابند چراکه نسل سلیمانی تا ابد پشتیبان واقعی و راستین نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه است.

علایی با بیان اینکه خط جهاد و مقاومت با انگیزه‌ای مضاعف به راه خود ادامه خواهد داد، تصریح کرد: ملت ایران با یاری خداوند متعال با تداوم راه سلیمانی و فتح قله‌های علمی، اقتصادی و سیاسی از مسببین این حادثه تلخ انتقام خواهند گرفت.

وی از تلاش مضاعف سربازان اقتصاد مقاوتی در سنگر جهاد اقتصادی خبر داد و گفت: امروز سفره های مردم هدف دشمنان است بنابراین با تلاش همه دغدغمندان و خیرین و سرمایه‌گذاران تلاش خواهیم کرد با فراهم کردن زمینه های شکوفایی اقتصاد ایران و استان اردبیل از خود شهدای کشور حراست کنیم.

 

انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • زائرین حاج قاسم، مروجان مکتب سلیمانی هستند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهفت منهای ده