سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 15 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 4459
  • بازدید: 2,069
  • 1391/09/16 - 11:11:47

3 سالن ورزشی خلخال ‌دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد

مدیر کل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: سالن‌های ورزشی روستایی لرد، شال و برندق خلخال در دهه فجر امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

به گزارش سبلانه، احد پازاج صبح امروز در بازدید از سالن‌های ورزشی روستایی خلخال در روستای شال و لرد اظهار داشت: با اتمام مراحل ساخت سالن‌های ورزشی روستایی در شهرستان خلخال سالن‌های ورزشی در روستاهای لرد، شال و برندق در دهه فجر امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی اضافه کرد: برای ساخت سالن ورزشی روستای لرد 600 میلیون تومان هزینه شده است که این سالن مجهز به رختکن، سرویس‌های بهداشتی، جایگاه تماشاگران و موتورخانه و تاسیسات می‌باشد.

این مسئول یادآور شد؛ به لحاظ پرجمعیت بودن این روستا احداث سالن ورزشی می‌تواند بسیاری از مشکلات جوانان روستا در حوزه ورزش را حل کند.

مدیر کل ورزش و جوانان استان اردبیل ورزش را یکی از سالم‌ترین فعالیت‌ها در جریان سالم‌سازی نسل جوان عنوان کرد.

پازاج افزود: ورزش نه تنها سبب سوق داده شدن جوان به سوی جریان صحیح تحصیل و زندگی می‌شود بلکه از بسیاری مشکلات اجتماعی نیز می‌کاهد.

وی بیان داشت: تجهیز سالن‌های ورزشی در برنامه کار قرار دارد و سالن‌های روستایی لرد، شال و برندق نیز به تمامی امکانات ورزشی مجهز خواهند شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان در پایان سخنان خود اظهار داشت: ورزش در روستا و ایجاد بسترهای آن یکی از اصلی‌ترین مطالبات به حق مردم بوده که ایجاد این زیرساخت‌ها در روستاهای پرجمعیت در اولویت کاری است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • 3 سالن ورزشی خلخال ‌دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ودو منهای یک