سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 44933
  • بازدید: 476
  • 1402/12/05 - 09:30:09

فرماندار گرمی:

نخبگان گرمی با «امید آینده» به استقبال انتخابات رفتند

فرماندار گرمی از برگزاری ویژه برنامه‌های نشاط سیاسی برای انتخابات در این شهرستان خبر داد و گفت: نخبگان گرمی با «امید آینده» به استقبال انتخابات رفتند.

حسین مولایی در گفتگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، ضمن اعلام آمادگی مردم شهرستان گرمی برای حضور پرشور در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان  به تشریح جزئیات انتخابات در این شهرستان پرداخت و گفت: شهرستان گرمی با دو شهر، دو بخش و 187 آبادی با جمعیت بالغ بر 78 هزار و 900 نفر در مجموع 52 هزار و 200 نفر واجد شرایط رأی است.

فرماندار شهرستان گرمی به آمار تأیید صلاحیت نامزدهای انتخابات در این شهرستان اشاره کرد و گفت: از مجموعه ثبت‌نام کنندگان در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در مجموع 25 نامزد مورد تأیید نهایی قرار گرفتند که پس از انصراف تعدادی از داوطلبان در کل 18 نفر از نامزدان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابی شهرستان گرمی به رقابت خواهند پرداخت.

وی به تعداد رأی اولی‌ها در شهرستان گرمی اشاره کرد و گفت: 2هزار 100 نفر رأی اولی در حوزه  شهرستان گرمی آماده شرکت در اولین مشارکت سیاسی خود هستند و برای همین منظور ویژه برنامه‌هایی با محوریت بصیرت‌افزایی و تبیین معیارهای انتخاب اصلح  برای رأی اولی‌ها برگزار شده است.

فرماندار شهرستان گرمی به نشاط سیاسی در این حوزه انتخاباتی اشاره کرد و گفت: نخبگان فرهنگی، اجتماعی و سیاسی شهرستان گرمی در ایام انتخابات با برگزاری محافل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی شور و نشاط سیاسی ویژه انتخابات در شهرستان گرمی را ایجاد کرده بطوریکه جوانان از هم‌اکنون برای انتخابات 11 اسفند لحظه شماری می‌کنند.

وی در ادامه سخنان خود به نشاط سیاسی در روستاها نیز اشاره کرد و گفت: طی نشست‌های بصیرت‌افزایی با حضور اعضای شورای اسلامی شهر و روستا و دهیاران تدابیر خاصی برای ایجاد نشاط سیاسی در همه نقاط حوزه انتخابی شهرستان گرمی پیش‌بینی شده تا همه زمینه‌های لازم برای جذب مشارکت حداکثری آحاد مردم برای برگزاری انتخابات سالم و پرشور در شهرستان گرمی فراهم شود.

مولایی از راه‌اندازی کاروان خودرویی برای تقویت نشاط سیاسی در این حوزه انتخابی شهرستان گرمی خبر داد و گفت: برنامه‌ای تحت عنوان «امید آینده» نیز با حضور دانش‌آموزان و دانشجویان در مدارس و دانشگاه‌های شهرستان گرمی اغاز شده و تا آستانه برگزاری انتخابات ادامه خواهد داشت.

فرماندار شهرستان گرمی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: همه مردم و مسئولان شهرستان گرمی با فراهم کردن زمینه‌های لازم آماده برگزاری انتخابات سالم و پرنشاط در 11 اسفند هستند تا بار دیگر با حضور خود در صحنه انقلاب اسلامی برابر دشمنان اسلام قدرت‌نمایی کنند.

 


 

انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • نخبگان گرمی با «امید آینده» به استقبال انتخابات رفتند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهفت منهای هشت