- کد خبر: 4643
- بازدید: 1,148
- 1391/09/23 - 09:37:34
45 شرکت جابجایی مسافر در استان اردبیل فعال است
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان اردبیل از فعالیت 45 شرکت حمل و نقل مسافری در استان خبر داد.
به گزارش سبلانه، عبدالحسین علی اکبری روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: یک هزار و 440 دستگاه انواع ناوگان مسافری با چهار هزار و 403 نفر راننده در این شرکت ها مشغول ارائه خدمات می باشند.
وی با اشاره به مسافران جابجا شده از استان اردبیل در هشت ماهه اول سالجاری از جابجایی یک میلیون و 700 هزار نفر مسافر دراین مدت خبر داد.
وی گفت: در سال گذشته 1/3 میلیون نفر مسافر توسط ناوگان حمل و نقل مسافر از استان اردبیل جابجا شده اند که این میزان یک و سه درصد از کل جابجایی مسافر در سطح کشور را شامل می شود.
علی اکبری از اجرای برنامه های مختلف در خصوص ایمنی و ترافیک در استان خبر داد وبیان کرد: آموزش بیش از یک هزار و 722 دانش آموز در خصوص نحوه عبور از جاده و پل های عابرپیاده از جمله اقدامات حمل و نقل و پایانه های استان است که در 29 مدرسه واقع در حاشیه جاده اجرا شده است.
وی اضافه کرد: توزیع اقلام ایمنی ، شبرنگ ، بازوبند و کیف ایمنی در بین دانش آموزان این مدارس از دیگر اقدامات ایمنی و ترافیک حمل و نقل استان می باشد.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان با اشاره به همکاری دستگاههای مختلف امدادی در جاده های استان از کاهش 15 درصدی تصادفات در هشت ماهه اول سالجاری خبر داد.
وی ادامه داد : با توجه به اقدامات ایمنی صورت گرفته در جاده های استان ، تلفات جاده ای نیز در سالجاری 2 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.
انتهای پیام /
دیدگاهها