سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 5339
  • بازدید: 1,259
  • 1393/02/21 - 17:07:26

پس از ماجرای الف.شریفی؛

شرکت ورمی کمپوست افق اطلس نیز کلاهبردار از آب در آمد

سبلانه: شنیده ها حاکیست بعد از بازداشت کلاهبردار معروف میلیاردی "الف شریفی" این بار شرکت ورمی کمپوست افق اطلس کلاهبردار از آب درآمد.

به گزارش سبلانه به نقل از آذرسلام ،شنیده ها حاکیست افرادی با هویت های "ع فرجی" رییس هیئت مدیره "م حسنی اقدم" نایب رییس هیئت مدیره و"ا حسنی اقدم" عضو هیئت مدیره "ع علی کرمی" منشی هیئت مدیره شرکت ورمی کمپوست افق اطلس به نشانی آدرس اینترنتی http://atlasvermicompost.ir/fa/index.php/aboutme.html واقع در منطقه اسلامشهر تهران با سوء استفاده از نام اقتصاد مقاومتی و سرمایه های مورد اعتماد مردم، مشابه موارد کلاهبرداری ورمی کمپوست البرز تهران توسط" ا شریفی" که هنگام خروج دستگیر شد؛ اقدام به جذب سرمایه های کلان بصورت دستی و از راه فضای مجازی نموده و اکنون متواری شده اند.

 

شرکت ورمی کمپوست افق اطلس که موفق به دریافت مجوز از سازمان جهاد کشاورزی نگردیده است؛ صرفا با دریافت شماره تاسیس از اداره تعاون محل اقدام به فعالیت می کرده است.

 

این شرکت همچنین به منظور کلاهبرداری از طریق  فضای مجازی با ایجاد سایت فوق، در آن تصویری از ایزوها و گواهی های بین المللی به نمایش گذاشته و افراد را با استناد به این سایت مبنی بر این که سایت و شرکت دارای مجوز رسمی می باشد جذب و سرمایه های کلانی به جیب زده اند.

 

همچنین شنیده ها حاکی از آن است که شاکیان این پرونده از تمام نقاط کشور در حال افزایش است و به مرور سنگینتر می شود.

 

"به نظر می رسد در سالی که مزین به نام اقتصاد مقاومتی بوده و مردم برای تحقق آن تمایل فراوانی از راه اعتماد و سرمایه گذاری بزرگ انجام می دهد؛ وزارت جهاد کشاورزی و سازمانهای استان های تابع و همچنین پلیس فتا و سایر دستگاه های دخیل باید نظارت و دقت بیشتری را در این حوزه داشته باشند".

 

**موارد مشابه کلاهبرداری که بازتاب زیادی  داشت و فرد مجرم دستگیر شد

کلاهبرداری که با جلب اعتماد 12 هزار نفر در دفاتر مختلف شرکتش توانسته بود، سرمایه‌ای حدود 4000 میلیارد تومان به جیب بزند، تنها مجوز فعالیت خانگی داشت و حالا مشخص نیست که از ایران خارج شده یا از دید قانون پنهان مانده است؟

 

به گزارش خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یکی از بزرگترین شرکت‌های تولیدکننده ورمی کمپوست که از 26 ماه پیش با تبلیغات گسترده در شبکه‌های استان البرز و البته دیگر شبکه‌های صدا و سیما موفق به جذب تعداد بسیاری از سرمایه‌گذاران شد، چندی است با دریافت حدود 4000 ملیلیارد تومان از متقاضیان سرمایه‌گذاری سرنوشت نامشخصی پیدا کرده است.

 

البته حالا که این کلاهبرداری برای همه محرز شده و مسئولان به دنبال یافتن الف.شریفی، مدیرعامل این شرکت برای احقاق حقوق مردم هستند، زوایای پنهانی از فعالیت غیرقانونی این شرکت روشن شده که جالب توجه است.

 

یکی اینکه مدیرعامل این شرکت که همه به نام "دکتر" خطابش می‌کردند همواره خود را به عنوان یکی از متنفذان در درون دولت گذشته و البته آشنای برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی معرفی می‌کرد تا بتواند بیشتر اعتماد مردم را جلب کند؛ به گونه‌ای که گفته می‌شود نامبرده همواره فیلم‌های خود را از همراهی‌اش با رییس‌جمهور سابق در سفرهای استانی در تبلیغات تلویزیونی و به عنوان کارآفرین برتر منتشر می‌کرد یا فیلم و عکس‌هایی از جلسات با نمایندگان کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و کارآفرینان برتر استان.

 

البته مشخص نیست کسی که مجوز فعالیت خانگی داشت و البته آن هم باطل شده، چگونه توانسته بود با افتتاح سه دفتر در محمدشهر کرج، اقدسیه و اسلامشهر با این حجم عظیم سرمایه‌گذاری فعالیت کند؛ یعنی در این بین و طی 26 ماه فعالیت این شرکت، هیچ دستگاه نظارتی نبود تا از مسئولان این شرکت مجوز فعالیت بخواهد یا ...

 

دیگر اینکه شرکت مذکور طی مدت فعالیتش در کنار دیگر شرکت‌های پرورش‌دهنده ورمی کمپوست به فعالیتش ادامه داده و همواره سود مشتریانش را شاید هم بیشتر از هم صنفی‌هایش پرداخت کرده است تا ثابت کند ارتباط‌ های او با مسئولان رده بالای کشور به کارش می‌آید و البته همین تبلیغات گسترده در کنار فعالیت به ظاهر سالم باعث جلب اعتمادی شده بود تا به گفته مالباختگان که پیش از این سودهای خوبی از الف.شریفی دریافت کرده بودند، این بار، دار و ندارشان را به او بسپارند.

 

اما این بار با گذشته فرق داشت نه خبری از مسئولان دولت گذشته و ارتباط‌ مدیرعامل شرکت با آنها بود و نه خبری از فعالیت سالمی که در آن تبلیغات‌ در ذهن مردم تکرار می‌شد. این بار مدیرعامل شرکت گویا طمع کرده بود چرا که نه تنها سودی در کار نیست بلکه حتی اصل پول سرمایه‌گذاران که به حدود 4000 میلیارد تومان می‌رسد هم سرنوشت نامشخصی پیدا کرده و کسی نمی‌داند این پول اکنون کجا سرمایه‌گذاری یا سپرده‌گذاری شده است.

 

جالب‌تر اینکه هنگامی که مدیرعامل این شرکت خیل عظیم معترضان را دید که خواهان سود و سرمایه‌شان هستند، چند نفری را واسطه کرد تا مردم را آرام کند شاید در این میان بتواند سرمایه بیشتری به جیب بزند، این شد که این واسطه‌ها خود را نماینده موسسه نگار نصر و وابسته به یکی از ارگان‌های نظامی معرفی کردند و به سرمایه‌گذاران شرکت اطمینان دادند که در همکاری آتی این شرکت با موسسه‌شان سودهای کلانی نهفته است که همگی نصیب مردم می‌شود گرچه هنگامی که علیرغم درخواست مردم آن‌ها کارت شناسایی‌شان را نشان ندادند، دروغ بودن این سناریو هم مشخص شد اما موسسه نگار نصر هم در اطلاعیه‌ای هر گونه ارتباط خود را با الف.شریفی تکذیب کرد تا آب پاکی را روی دست مالباختگان بریزد.

 

گرچه پس انتشار خبر و پیگیری‌های خبرنگار ایسنا، پرونده وارد فاز جدی‌تری شد و مسئولان به این فکر افتادند تا به دنبال قاتل سرمایه‌های مردم بروند اما تا کنون خبر خوشحال کننده‌ای به گوش مالباختگان نرسیده است.

 

سخنگوی قوه قضاییه نیز درباره این پرونده اعلام کرد که دادستان کرج در حال پیگیری این موضوع است و معاون دادستانی کل هم به این موضوع وارد شده لکن مردم باید توجه کنند که موارد مشابه تکرار نشود.

 

البته او اشاره کرد که هنوز الف. شریفی، مدیرعامل متواری شرکت پرورش‌دهنده ورمی کمپوست دستگیر نشده است.

 

وزارت جهاد کشاورزی هم به این موضوع ورود پیدا کرده و به نظر می‌رسد در صورت لزوم از این مدیرعامل 4000 میلیارد تومانی شکایت می‌کند.

 

معاون استاندار البرز نیز درباره این پرونده به ایسنا گفت: سرنخ‌هایی از این پرونده به دست آمده و به مردم قول می‌دهیم از همه ظرفیت‌ها برای برخورد با شرکت کلاهبردار استفاده کنیم.

 

به گفته وی، این کلاهبرداری فقط مختص استان البرز نبوده و این شرکت در سایر استان‌ها نیز فعالیت داشته اما این موضوع با مطرح شدن در شورای تامین استان در حال پیگیری است.

 

امید است این پرونده با جدیت پیگیری شود و دستگاه‌های دولتی و وزارت جهاد کشاورزی در دوران جدید مدیریت، دیگر شاهد چنین سهل‌انگاری‌هایی نباشند تا قربانیان آن مردمی باشند که به اعتماد همین مسئولان سرمایه‌های خود را از دست دهند.

 

/انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • شرکت ورمی کمپوست افق اطلس نیز کلاهبردار از آب در آمد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهارده به‌اضافه ده