سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 5874
  • بازدید: 1,987
  • 1393/03/11 - 09:35:22

دلنوشته یک پاسدار/

حسینی باشیم و حسینی بیندیشیم

پاسدارى يك فرهنگ است، يك حركت نظامى صرف نيست، همان‌طور كه ديروز انقلاب به پاسدارى نياز داشت، امروز هم نياز دارد، فردا هم نياز خواهد داشت؛ هميشه نياز دارد.

به گزارش سبلانه، الیاس نجار چندین سال است رخت سبز پاسداری بر تن دارد، روز پاسدار را این گونه در دلنوشته خود بیان کرده است: پاسدار يعنى مظهر مجاهدت خالص و پاك براى خدا؛ به همین دلیل است که روز ولادت حسين‌بن‌على (ع) آن که همه چیزش را خالصانه در راه خدا بخشید روز پاسدار نامگذاری شده، او که در پاسخ برادرش محمد حنفيه که راه هاي مصلحت آميزي براي حضرت پيشنهاد مي کرد،انگيزه نيرومند و اراده خلل ناپذير خود را در مبارزه با زمامدار خودکامه ي بني اميه اين چنين بیان کردند: برادرم، به خدا سوگند اگر در روي زمين هيچگونه پناهگاه و مرکز امني نباشد، با يزيدبن معاويه بيعت نخواهم کرد.

صلابت و قاطعيت امام حسين (ع) را مي توان در جمله معروف آن حضرت درک کرد که در آن علل و انگيزه هاي قيام خود را این گونه بيان کرد و با صداي رسا به تمام آزادگان چنين آموخت: آگاه باشيد که ناپاک فرزند ناپاک (عبيدالله بن زياد) مرا براي پذيرش دو راه مجبور کرده است، بين مرگ يا ذلت. اما هيهات که ما ذلت را بپذيريم، خداوند متعال، رسولش، مومنين و دامن هاي پاک و مطهر، غيرتمندان و عزتمندان عالم، بر ما نمي پسندند که اطاعت از فرومايگان را بر مرگ شرافتمندانه ترجيح دهیم و این الگوگیری بود که موجب شد تا بزرگمرد بت شکن، در سال 1358 طی پيامي سوم شعبان سالروز ولادت امام حسين(ع) را روز پاسدار بنامد تا این روز بهانه ای باشد برای ارج نهادن به مقام شامخ دلیرمردان روزگار و اسوه های ایثار شهادت آنان که حسینی اندیشیدند و حسینی اقدام کردند.

پاسدارى، يك فرهنگ است؛ يك حركت نظامى صرف نيست، جنبه عقيدتى، سياسى و فداكارى و مجاهدت دارد همان‌طور كه ديروز انقلاب به اين پاسدارى نياز داشت، امروز هم نياز دارد، فردا هم نياز خواهد داشت؛ هميشه نياز دارد.

آری روز پاسدار یادآور مردانی است که در دفاع از کيان اسلامی فداکاري کردند و با روحيه شهادت طلبي و با الهام از سرور و سالار شهيدان، حضرت اباعبدالله الحسين(ع)، با بذل جان خويش، نگذاشتند وجبی از خاک ميهن اسلامي به دست دشمن بیفتد.

بر همگان آشکار است که پیروی از مکتب حسینی موجب ماندگاری هشت سال دفاع مقدس شد و این درس بسیار بزرگی است برای مجاهدین عرصه جهاد علمی، فرهنگی و سیاسی عصر حاضر.

اگر ما امروز می خواهیم در عرصه های مختلف در مقابل مستکبران جهان پیروز شویم باید حسینی بیندیشیم و حسینی اقدام کنیم و در مقابل یزید و یزیدیان عصر خود بایستیم.

روز پاسدار این روز بزرگ، يادآور عاشقان مکتب حسينی است مکتبی که موجب ماندگاری رشادت های شاگردان آن شده است.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  •  حسینی باشیم و حسینی بیندیشیم

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هفده به‌اضافه دو