سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 6416
  • بازدید: 1,461
  • 1393/03/27 - 12:08:11

رئیس جديد دانشگاه آزاد اسلامی اردبيل:

دانشگاه آزاد اردبیل 150 نیروی مازاد دارد

رئیس جديد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت:‌ دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر با مشکل کمبود منابع اعتباری روبه‌رو است و 150 نفر در دانشگاه آزاد اسلامی مازاد نیرو داریم.

به گزارش سبلانه به نقل از دانشجویان اردبیل، دکتر علی شامل اظهار كرد: دانشگاه آزاد در بهترین شرایط و با هدف پشتوانه‌سازی منابع انسانی نظام شکل گرفت و امروز وظیفه ماست که از این دستاورد صیانت کنیم.

وی با یادآوری اینکه در این سال‌ها با وجود کاهش دانشجو همچنان فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌های این دانشگاه با جدیت دنبال می‌شود، تصریح کرد:‌ دانشگاه آزاد یک مجموعه تلاشگر با نیروهای خدوم همراه با اعتقاد راستین به کارهای زیربنایی است.

رئیس جديد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تصریح کرد:‌ دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر به دلیل وابستگی به شهریه دانشجویان با مشکل کمبود منابع اعتباری روبه‌رو است و در کنار آن با توجه به استاندارد یک کارمند به ازای 70 دانشجو ما 150 نفر در دانشگاه آزاد اسلامی مازاد نیرو داریم.

دکتر شامل از راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان حمایت کرد و ادامه داد: ایجادشرکت‌های کارآفرین و توجه به دستاوردهای علمی، تحقیقی و پژوهشی در اولویت است و اعزام هیئت‌های علمی به فرصت های مطالعاتی خارج و حضوردر کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی برای اساتید این دانشگاه اعتقاد راسخ داریم چراکه این کار به توسعه فضای علمی همراه با توانمندی‌های اساسی ما کمک می‌کند.

رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با قدردانی از همکاری مسئولان استانی و نمایندگان مجلس در حل مشکلات این دانشگاه برنامه های اتی خود را در قالب توسعه تحصیلات تکمیلی، ‌افزایش میان رشته‌ها، کاربردی کردن کارهای پژوهشی و تحقیقی، تقویت رابطه صنعت با دانشگاه همراه با ‌ایجاد فضایی آرام و با انگیزه برای تولید علم به دور از حاشیه‌سازی‌ها، تقویت برنامه‌های فرهنگی و عمل به تحقق شعار سال را توصیف کرد.

وی در حوزه عمرانی، تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه‌ تمام از قبیل دانشکده فنی و مهندسی، ‌بیمارستان آموزشی و به ثمر نشستن پروژه‌های تحقیقاتی را در اولویت جدی برنامه کاری خود قلمداد کرد و افزود: یقین داریم در رسیدن به این نتایج مطلوب باید همدلی، وحدت و انسجام را مدنظر قرار دهیم.

دکتر شامل با اشاره به نقد سازنده خانواده دانشگاهی، مدیران خوش‌فکر، مثبت‌نگر، ولایتمدار و  اعضای هیأت علمی و کانون‌های دانشجویی استقبال کرد و افزود: افرادی مقبول با وجاهت عمومی در حوزه‌های ارائه خدمات به مردم به کارگیری خواهد شد.

وی در پایان تصریح کرد: تکریم ارباب رجوع و آرامش دانشجویان از الزامات کاری پیش روی من است و به صراحت اعلام می‌کنم؛ به هیچ گروه، جریان و فردی وابستگی نداشته و تنها در برابر این ملت و انجام وظایف سنگین مدیریتی خوم احساس مسئولیت می‌کنم.

 

اشتراک‌گذاری

  • دانشگاه آزاد اردبیل 150 نیروی مازاد دارد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهشت به‌اضافه شش