سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 6417
  • بازدید: 510
  • 1393/03/27 - 12:32:59

اظهارات برخی از شهروندان مشکین شهری

بی توجهی شهرداری به وضعیت نابسامان معابر شهری

برخی شهروندان مشکین شهری از وضعیت نابسامان کوچه و خیابان شهرستان مشکین شهر گلایه مند هستند و خواستار رسیدگی به این معابر هستند.

به گزارش سبلانه به نقل از مشکین رسا، شهروندان مشکین شهری از وضعیت نابسامان برخی معابر شهرستان اظهار گلایه مندی کرده و خواستار رسیدگی به وضعیت موجود در شهرستان شدند.

مردم اظهار دارند وقتی در آستانه  انتخابات قرار می گیریم نامزدهای شورای شهر و مجلس شورای اسلامی به اکثر کوچه و خیابان های حتی به دور افتاده ترین قسمت شهر سر می زنند و از وضعیت نابسامان شهر اظهار ندامت می کنند و قول هایی را برای اصلاح این وضعیت می دهند اما زمانی که پست خود را تحویل می گیرند مردم و تعهدی که به این مردم داده اند از یاد می رود.

 

شهروندان اظهار کردند که یکی از وظایف اصلی شورای شهر برای مدیریت شهری انتخاب شهردار مناسب برای شهر بود که متاسفانه بعد از گذشت شش ماه از دریافت پست خود شهردار انتخاب شد و مردم امیدوار بودند انتخاب شهردار بعد از گذشت شش ماه شهر از این وضعیت نابسامان خارج شده و رنگ و بوی تازه به خود گیرد اما متاسفانه نه تنها بعد از روی کار آمدن شهردار هیچ اقدامی در خصوص عمران و آبادانی شهر صورت نگرفت بلکه طرح هایی هم که در حال اجرا بود متوقف شده و این نهاد مردم بنیان نیز دچار سیاست بازی شده است لذا از اعضای محترم شورای شهر درخواست داریم سیاست بازی ها را کنار گذاشته و به فکر مردم زنج کشیده مشکین شهر باشد تا بیش از این دچار رنج نشوند.

 

به گزارش مشکین رسا، یکی از عمده مشکلاتی که در شهر وجود دارد چاله چوله هایی است که در شهر وجود دارد و هیچ یک از مسئولان مربوطه نیز به فکر از بین بردن این چاله ها نیست در برخی از کوچه چاله هایی وجود دارد که در زمان بارش برف و باران که چاله ها پر می شود و در دل شب که قدم به کوچه می گذاریم با تاریکی و چاله هایی مواجه می شویم که تا به خانه می رسیم به خاطر گل باید لباس ها را دور اندازیم و یک کوتک هم بخوریم.

از آنجایی که فصل کاری در این شهرستان محدود می باشد اما متاسفانه شهرداری اکثر فعالیت های خود را رها کرده و به باد فراموشی سپرده است و انتظارات مردم نیز به اندازه ای رسیده که نه تنها از شهردار برای معابر آسفالت نمی خواهند بلکه به مقداری خاک برای پر کردن چاله و چوله های معابر نیز راضی هستند.

 

حال نمی دانیم این وضعیت شهر مربوط به ضعف شهرداری است یا شورای شهر در مقابل شهردار قرار گرفته و مانع از اجرای فعالیت های عمرانی شده است؟

 

اخیراً نیز شنیده ها حاکی از این است که شورای شهر مشگین شهر تمام برنامه های عمرانی را متوقف شده و بودجه شهرداری را برای اجرای طرح هایی در آستانه انتخابات ذخیره می کنند.

 

مدیریت خدمات شهری و برخی از مدیران و روسا با ضعف‌ها و نقص‌هایی دارند که این مدیران بدون اولویت و تشخیصی نابه‌جا، به جای اینکه مشکلاتی را برطرف کنند بلکه هر روز بر این مشکلات  افزوده می شود.

 

مشکلات عمرانی در حالی در شهرستان نمود پیدا کرده که جمعه 30 خرداد ماه شهرستان مشگین شهر میزبان بیست نهمین دوره تور دوچرخه سوار آذربایجان با شرکت 18 کشور خارجی و داخلی خواهد بود.

اشتراک‌گذاری

  • بی توجهی شهرداری به وضعیت نابسامان معابر شهری

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
دوازده به‌اضافه چهار