سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 3 آذر 1403
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 68385
  • بازدید: 655
  • 1403/08/12 - 10:48:05

کارشناس تغذیه و رژیم‌ درمانی:

ساندویچ باعث مشکلات قلبی می‌شود

ساندویچ باعث مشکلات قلبی می‌شود

کارشناس تغذیه و رژیم‌‌درمانی گفت: بسیاری از ساندویچ‌های رایج به دلیل استفاده از مواد پرکالری مانند سس‌های پرچرب، گوشت‌های فراوری‌شده، پنیر و نان سفید، می‌تواند منجر به افزایش وزن و مشکلات قلبی عروقی شوند.

علی فراهانی در گفتگو  با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، گفت: در تقویم جهانی سوم نوامبر (۱۳ آبان‌ماه) به‌عنوان روز جهانی ساندویچ شناخته می‌شود که ساندویچ این غذای محبوب و راحت در بسیاری از فرهنگ‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد و به اشکال و طعم‌های متنوعی تهیه می‌شود.
وی اضافه کرد: همه ما باید درباره تأثیر ساندویچ‌ها بر تغذیه سالم و بهترین شیوه‌های مصرف آنها آگاه شویم.

کارشناس حوزه تغذیه ادامه داد: ساندویچ از جمله غذاهایی است که به دلیل راحتی و سرعت در تهیه و همچنین تنوع بالا در میان گروه‌های سنی مختلف بسیار محبوب است؛ اما این محبوبیت نباید باعث شود که از جنبه‌های تغذیه‌ای و سالم‌سازی آن غافل شویم.

وی با بیان اینکه بسیاری از ساندویچ‌های رایج به دلیل استفاده از مواد پرکالری مانند سس‌های پرچرب، گوشت‌های فراوری‌شده، پنیر و نان سفید، می‌تواند منجر به افزایش وزن و مشکلات قلبی عروقی شوند، افزود: بهترین روش برای مصرف ساندویچ، انتخاب مواد اولیه سالم و کاهش افزودنی‌های پرکالری است.

فراهانی تصریح کرد: استفاده از نان سبوس‌دار به‌جای نان سفید، افزودن سبزیجات تازه مانند گوجه‌فرنگی، کاهو و خیار و انتخاب پروتئین‌های کم‌چرب مانند مرغ کبابی، ماهی یا حبوبات می‌تواند ارزش تغذیه‌ای ساندویچ را بهبود بخشد و از طرفی کاهش استفاده از سس‌ها و استفاده از چاشنی‌های طبیعی مانند آبلیمو یا ماست کم‌چرب نیز می‌تواند به کاهش کالری دریافتی کمک کند.

وی با بیان اینکه ساندویچ به‌عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل می تواند باشد، تأکید کرد: مصرف ساندویچ به‌خودی‌خود مشکلی ایجاد نمی‌کند؛ بلکه نحوه آماده‌سازی و مواد تشکیل‌دهنده آن تعیین‌کننده است و توصیه می‌کنم ساندویچ را به‌عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل در نظر بگیرید و از مصرف زیاد ساندویچ‌های فراوری‌شده و فست‌فودی خودداری کنید و با انتخاب هوشمندانه می‌توان از ساندویچ لذت برد و درعین‌حال به‌سلامت بدن توجه داشت.

کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی در پایان سخنان خود گفت: روز جهانی ساندویچ فرصتی است تا با رعایت اصول تغذیه‌ای، این غذای محبوب را به شکلی سالم‌تر مصرف کنیم و از طعم و خواص آن لذت ببریم.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • ساندویچ باعث مشکلات قلبی می‌شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پانزده به‌اضافه هشت