سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 3 آذر 1403
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 68510
  • بازدید: 475
  • 1403/08/20 - 14:10:15

مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرعین:

مواد سرخ شده ساندویچ را ناسالم می‌کند

مواد سرخ شده ساندویچ را ناسالم می‌کند

مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرعین گفت: استفاده از مواد سرخ‌شده مثل سیب‌زمینی سرخ‌شده یا غذاهای سرخ‌شده به‌عنوان مواد اصلی ساندویچ، مقدار کالری و چربی ناسالم را افزایش می‌دهد.

 زهرا ظهیرنژاد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، گفت: ساندویچ‌ها یکی از وعده‌های غذایی سریع و محبوب هستند که بسته به محتویات آن‌ها می‌توانند سالم یا ناسالم باشد.

 وی افزود: سعی کنید از نان‌های سبوس‌دار یا نان‌هایی که از غلات کامل تهیه شده‌اند استفاده کنید چرا که این نوع نان‌ها فیبر بیشتری دارند و نسبت به نان سفید، قند خون را به‌سرعت بالا نمی‌برند.

 مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرعین گفت: استفاده از پروتئین‌های باکیفیت و سالم مثل مرغ کبابی، بوقلمون، تخم‌مرغ آب‌پز، ماهی، و یا حبوبات می‌تواند کمک کند تا ساندویچ سیرکننده و مغذی باشد. از مصرف گوشت‌های فراوری‌شده مانند سوسیس و کالباس به دلیل محتوای بالای چربی اشباع و نمک خودداری کنید.

 ظهیرنژاد تصریح کرد: چربی‌های سالم مثل آووکادو، روغن زیتون، و مغزها را می‌توانید در ساندویچ خود اضافه کنید. این چربی‌ها برای قلب مفیدند و به سیر نگه‌داشتن شما کمک می‌کنند و از مصرف بیش از حد سس مایونز و کره خودداری کنید، زیرا این‌ها چربی‌های اشباع بالایی دارند.

 وی افزود: سبزیجات تازه افزودنی سبزیجاتی مثل کاهو، گوجه، خیار، فلفل دلمه‌ای و سبزیجات دیگر، به‌ویژه انواع برگ‌دار، می‌تواند ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر بیشتری را به وعده غذایی شما اضافه کند.

مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرعین گفت: کنترل میزان نمک و قند بسیاری از مواد غذایی آماده مثل سس‌ها و گوشت‌های فراوری‌شده حاوی مقدار زیادی نمک و قند است و تاحدامکان از سس‌ها و چاشنی‌های طبیعی مثل خردل و سرکه برای طعم‌دهی استفاده کنید.

 ظهیرنژاد تصریح کرد: استفاده از مواد سرخ‌شده مثل سیب‌زمینی سرخ‌شده یا غذاهای سرخ‌شده به‌عنوان مواد اصلی ساندویچ، مقدار کالری و چربی ناسالم را افزایش می‌دهد و بهتر است که از آن‌ها پرهیز کنید.

 وی تأکید کرد: بنابراین، ساندویچ‌ها می‌توانند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشند، به‌شرط آنکه با مواد مغذی و کم‌چرب تهیه شوند و از نان و پروتئین‌های باکیفیت و سبزیجات تازه استفاده شود.


انتهای خبر/ م

اشتراک‌گذاری

  • مواد سرخ شده ساندویچ را ناسالم می‌کند

برچسب‌ها

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سی منهای یک