سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

پنج‌شنبه 1 آذر 1403
  • گروه: اقتصادی
  • کد خبر: 68607
  • بازدید: 588
  • 1403/08/29 - 16:00:00

فعال حوزه پخت نان خانگی:

پخت نان سنتی فرصتی ثروت‌آفرین است

پخت نان سنتی فرصتی ثروت‌آفرین است

فعال حوزه پخت نان سنتی در خلخال گفت: تجاری‌سازی و ایجاد کسب‌وکار کوچک از طریق پخت نان سنتی یک فرصت بسیار جذاب و پربازده است که با به‌دست‌آوردن مهارت و فعالیت در این حوزه می‌توان به درآمد پایدار رسید.

محبوبه عزیز الهی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، به اهمیت نان خانگی اشاره کرد و گفت: نان سنتی یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین انواع غذاها در فرهنگ ایرانی بوده که تهیه و پخت نان خانگی نشان از همبستگی و ارزش دادن به خانواده و سنت‌های فرهنگی ما دارد.

وی ادامه داد: نان خانگی اغذیه سالم و طبیعی‌ است که بدون افزودنی‌های مضر تهیه شده و از لحاظ تغذیه‌ای بسیار ارزشمند است.

فعال حوزه پخت نان سنتی اظهار کرد: تهیه نان خانگی می‌تواند به کاهش مصرف نان‌های صنعتی که اغلب حاوی مواد نگهدارنده و افزودنی‌های شیمیایی است، کمک کرده و همچنین پخت و خوردن نان خانگی نه‌تنها به‌سلامتی بدن کمک می‌کند؛ بلکه به حفظ فرهنگ و سنت‌های ما نیز کمک می‌کند.

 وی با اشاره به اینکه پخت نان خانگی ممکن است یک فرایند چالش‌برانگیز و زمان‌بر باشد؛ گفت: با تمرین و تجربه می‌توان به‌راحتی این هنر را آموخت و این کار نیازمند پشتکار است.

عزیز الهی به‌سهولت پخت نان اشاره کرد و افزود: امکان استفاده از مواد خام ساده و ارگانیک، امکان تنظیم مقدار نمک و قند به‌دلخواه، امکان اضافه‌کردن مواد افزودنی مثل دانه‌ها و خشکبار و میوه‌ها برای افزایش تنوع طعم امکان انتخاب روش‌های پخت مختلف مانند فر، تابه یا نانوایی از دیگر مزایای روش پخت نام خانگی است.

وی نیاز به‌دقت در اندازه‌گیری مواد و دنبال‌کردن دقیق دستور پخت نان را یکی از دشواری‌های پخت نان خانگی تلقی کرد و افزود: نیاز به تجربه و تمرین برای به‌دست‌آوردن ساختار و طعم مناسب نان ممکن است نتوانید در اولین تلاش خود نتیجه مطلوب را به دست آورید و نیاز به تکرار و تنظیم مقادیر نان داشته باشید با تمرین و تجربه، می‌توانید به تسلط بر پخت نان خانگی برسید و لذت‌بردن از خوردن نان تازه و خانگی را تجربه کنید.

فعال حوزه پخت نان خانگی در خلخال به تجاری‌سازی و ایجاد کسب‌وکار کوچک از طریق پخت نان خانگی پرداخت و گفت: تجاری‌سازی ایجاد کسب و کار کوچک از طریق پخت نان خانگی یک فرصت بسیار جذاب و پربازده است که با به‌دست‌آوردن مهارت و فعالیت در این حوزه می‌توان به درآمد پایدار رسید.

وی به مزایا و گام‌های مهم برای شروع یک کسب و کار پخت نان خانگی اشاره کرد و افزود: هزینه تجهیزات و مواد اولیه نسبتاً در مقایسه با رستوران‌ها و فروشگاه‌های نان، امکان ارائه نان‌های سنتی و خانگی که جذابیت بیشتری برای مشتریان دارند، امکان تنظیم میزان تولید بر اساس تقاضا و بازار محلی، فرصت برای ایجاد برند شخصی و جذب مشتریان وفادار از جمله مزایای صنعت پخت نان خانگی است.

وی بیشترین فعالان حوزه پخت نان خانگی را زنان خانه‌دار دانست و افزود: این دو گروه معمولاً افرادی هستند که علاقه‌مند به پخت‌وپز و تهیه غذاهای خانگی هستند. این افراد ممکن است شامل خانه‌داران، زنان خانه‌دار، آشپزهای حرفه‌ای یا حتی کسب‌وکارهای کوچک خانگی باشند که نان خانگی تولید می‌کنند و آن را به فروش می‌رسانند.

وی افزود: این حوزه می‌تواند فرصت خوبی برای کسب درآمد و خلق شغل باشد برای افرادی که دارای استعداد و علاقه به پخت‌وپز هستند.

خبر از: سید عباس جوادپور

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • پخت نان سنتی فرصتی ثروت‌آفرین است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
ده منهای هفت