- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 68852
- بازدید: 1,080
- 1403/09/16 - 07:58:00
کارشناس تغذیه:
مصرف سیب ابتلا به سرطان را کاهش میدهد
کارشناس تغذیه گفت: آنتیاکسیدانهای موجود در سیب از آسیبهای اکسیداتیو و خطر ابتلا به بیماریهای سرطانی جلوگیری میکنند.
منیژه حقگویی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، با اشاره به اهمیت روزانه مصرف سیب در سلامتی و جلوگیری از بیماریها گفت: از سیب قرمز میتوان بهعنوان یک منبع غنی از فیبر، ویتامین C و آنتیاکسیدانها یادکرد که به حفظ سلامتی بدن کمک میکنند؛ بنابراین، خوردن یک سیب قرمز در روز میتواند به حفظ سلامتی و روحیه شاداب کمک کند.
وی با اشاره به اینکه مصرف سیب به دلیل حاوی فیبر، پتاسیم و آنتیاکسیدانها، میتواند به حفظ سلامتی قلب کمک کند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی - عروقی را کاهش دهد؛ اضافه کرد: فیبر موجود در سیب میتواند به کنترل قند خون کمک کند و افزایش سطح قند خون را کاهش داده و همچنین ویتامین C موجود در سیب میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و از بیماریها و عفونتها محافظت کند.
کارشناس تغذیه ویژگی سیب قرمز را در کاهش خطر ابتلا به سرطان بسیار مؤثر دانست و افزود: آنتیاکسیدانهای موجود در سیب میتوانند از آسیبهای اکسیداتیو و خطر ابتلا به بیماریهای سرطانی جلوگیری کنند.
وی تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت پوست را از دیگر ویژگیهای مصرف سیب نام برد و افزود: همچنین مصرف سیب قرمز به دلیل حاوی ویتامین C و آنتیاکسیدانها میتواند به حفظ سلامت پوست و جلوگیری از پیری زودرس آن کمک کند.
حقگویی با اشاره به اینکه مصرف سیب در ایران بسیار رایج است و این میوه یکی از محبوبترین و پرمصرفترین میوهها در کشور ما محسوب میشود؛ افزود: ایران یکی از کشورهای تولیدکننده سیب بوده و سیبهای متنوعی از جمله سیب قرمز، سیب زرد، سیب سبز و... در این منطقه تولید میشوند؛ مردم ایران از سیب بهعنوان یک میوه سالم و خوشمزه برای تقویت سلامتی و افزایش انرژی استفاده میکنند.
کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی خلخال با اشاره به اینکه سیب حاوی حداقل کالری است و مصرف آن میتواند به کنترل وزن و کاهش کالری مصرفی کمک کند؛ خاطرنشان کرد: فیبر موجود در سیب میتواند اشباعیات به خوردن را افزایش داده و احساس سیری را افزایش داده و در نتیجه کمک به کنترل اشتها و کاهش مصرف غذا کرد.
وی خاطرنشان کرد: از زمانهای قدیم، سیب بهعنوان نماد عشق، زیبایی و فرهنگ محبوبیت داشته و هر سال در روز جهانی سیب قرمز، به اهمیت این میوه اشاره میشود و افراد بهسلامتی و خواص غذایی آن توجه میکنند.
انتهای خبر/ ش
دیدگاهها