سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 3 اسفند 1403
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 69816
  • بازدید: 198
  • 1403/11/23 - 04:03:00

اینجا عزم‌ها برای پیشرفت جزم است؛

جبران عقب‌ماندگی بهداشت و درمان اردبیل

جبران عقب‌ماندگی بهداشت و درمان اردبیل

طبق اعلام استاندار اردبیل جبران عقب‌ماندگی این استان در حوزه بهداشت و درمان با اجرا و توسعه پروژه‌های بیمارستانی و تأمین اقلام پزشکی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، تأمین زیرساخت‌های استان اردبیل در اولویت قرار دارد، این خبر خوشی است که استاندار اردبیل در خطبه‌های پیش از نمازجمعه این هفته اردبیل به آن تأکید کرد.  

 استاندار اردبیل با اذعان بر این مطلب که در حوزه بهداشت و درمان، با وجود تلاش دولت‌های گذشته سرانه تخت‌های بیمارستانی در استان اردبیل پایین‌تر از متوسط کشوری است، گفت: جبران عقب‌ماندگی استان اردبیل در حوزه بهداشت و درمان با اجرا و توسعه پروژه‌های بیمارستانی و تأمین اقلام پزشکی در دستور کار است.

اما کدام پروژه‌های مهم ‌حوزه بهداشت و درمان در حال حاضر در دست اجرا است و در این حوزه اردبیل چه مسیری را طی کرده و طی خواهد کرد؟  

 به گفته مسعود امانی یگانه، اجرای پروژه ۵۴۰ تختخوابی نجف‌زاده و پروژه یک هزار و ۴۰ تختخوابی اردبیل، بیمارستان ولی‌عصر مشگین‌شهر و توسعه خانه‌های بهداشت و همچنین خدمت‌رسانی به مردم در تأمین دارو و اقلام مورد نیاز در حوزه پزشکی در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل قرار دارد و در این زمینه شاهد شکوفایی و همراهی تمام عزیزان هستیم. 

اما کار به همین جا ختم نمی‌شود و طبق آمار و شواهد موجود، اردبیل به خاطر مرزی بودن و صد البته ظرفیت‌های گردشگری نابی که دارد می تواند در گردشگری سلامت هم جزو الویت‌ها باشد.

کما اینکه در حال حاضر نیز در حوزه بهداشت و درمان، استان اردبیل با احداث پایگاه‌های سلامت توانسته است در جای‌جای استان شاخص بهداشتی را بهبود ببخشد. 

یکی از اهالی روستایی که به خانه بهداشت «آق بلاغ و چنذاب» مراجعه  کرده است ، به خبرنگار «سبلان ما»، گفت: قبلا برای هر مریضی ساده اگر بودجه کافی هم داشتیم باید مسافت چند کیلومتری را طی می‌کردیم تا به شهر برسیم اما حالا در عرض چند دقیقه به پایگاه سلامت  و خانه بهداشت روستا می‌رویم تا پزشک ما را  معاینه کند.

 این بانوی روستایی ادامه می‌دهد: در خانه بهداشت و سلامت روستا خدمات خاصی به اهالی داده می‌شود از جمله کنترل چرب و قند خون و یا خدمات ویژه‌ای که به کودکان و افراد مسن، مادران باردار و  شیرده داده می‌شود. 

 وی ادامه داد: پدرانمان می‌گویند قبل از انقلاب حتی در شهرهای بزرگ نیز تعداد پزشک اندک بود که در این میان این پزشکان هندی و پاکستانی بودند که طبابت می‌کردند، پزشکانی که حتی زبان ما را هم نمی فهمیدند اما به برکت انقلاب اکنون حتی در روستاها نیز پزشکان حضور دارند و خدمات بهداشتی رایگان به اهالی روستا ارائه می‌دهند.

 بانوی دیگری از اهالی روستای «آق‌بلاغ» در گفتگو با خبرنگار «سبلان ما»، ادامه داد: کوچکتر که بودم شاهد این بودیم که با یک آپاندیس، بیمار تا پای مرگ هم می‌رفت و حتی بیشتر بیماران برای مراجعه به استان‌های بزرگ و پاتخت می‌رفتند اما اکنون پزشکان منطقه ما بزرگترین جراحی‌ها راهم در استان با موفقیت انجام می‌دهند.

وی از هلیکوپتری می‌گوید که چندی پیش برای نجات جان بیماران به پرواز درآمد و توانست جان  مادرباردار و فرزندش را نجات دهد.

به گفته این بانوی روستایی اردبیلی اضافه کرد: این جای خوشحالی است که سلامت خانواده‌ها به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مورد توجه قرار گرفته و حتی دورترین روستاها و آبادی‌ها نیز از خدمات بهداشتی بهره‌مند هستند.     

خانه بهداشت  «آق‌بلاغ» یکی از ۱۰‌ها پایگاه سلامتی است که خدمات بهداشتی و خدرماتی به روستاییان اردبیل ارائه می‌دهد که البته چنین خدماتی به بهبود سطح رفاه و ارتقا کیفیت زندگی مردم در استان اردبیل نیز منجر شده است.

با تأمین زیرساخت‌ها، تجهیز بیمارستان‌ها و انجام پروژه‌های عمرانی حوزه سلامت استان ارتقا می‌یابد که طبق آخرین آمار این اقدامات با رایزنی‌های مسئولین برای جذب بودجه و همچنین کمک خیرین با جدیت در استان اردبیل در حال انجام است و بر اساس آخرین آمار و برای  ارتقا کیفیت سطح حوزه سلامت مردم استان اردبیل چهار دستگاه ام.آر.آی برای بیمارستان‌های این استان تهیه شده و بخش آنژیوگرافی دوم در اورژانس آموزشی امام خمینی (ره) و شبکه بهداشت شهرستان اصلاندوز نیز راه‌اندازی شده است.

 افتتاح سه مرکز خدمات جامع سلامت در روستاهای آقاباقر و خلیل‌آباد شهرستان اردبیل و دو خانه بهداشت در «اسد کندی» و «محمد کندی» پارس‌آباد و خریداری تجهیزانی از قبیل نانو دراپ،فریزرمنفی هشتاد، دستگاه فکسالکترو فورزاستابلایزر، دستگاه یخ ساز، دستگاه ترمال سایکلر و دو دستگاه اتواکسترکت، دستگاه لیکوئیدهندلینگ  به ارزش ۱۱۰ میلیارد ریال تنها گوشه‌هایی از اقداماتی است که برای ارتقای کیفیت سطح حوزه سلامت مردم استان اردبیل صورت گرفته و این تلاشها  با جدیت تمام و کمک خیرین ادامه دارد.



انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • جبران عقب‌ماندگی بهداشت و درمان اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سیزده به‌اضافه سه