سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 31 فروردین 1404
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 69947
  • بازدید: 2,052
  • 1403/12/01 - 19:32:11

امروز رخ داد؛

متلاشی‌شدن یک پاتوق فساد در اردبیل

متلاشی‌شدن یک پاتوق فساد در اردبیل

دادستان اردبیل با اشاره متلاشی‌شدن یک پاتوق فساد در اردبیل گفت: از عموم شهروندان می‌خواهیم هرگونه اطلاعات خود از حوادث و جرایم را دراسرع‌وقت به فوریت‌های پلیسی اطلاع دهند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما» به نقل از مرکز رسانه دادستانی اردبیل، در پی وصول گزارش مردمی از وقوع قدرت‌نمایی و عربده‌کشی دو نفر در شهرک آزادی و تخریب چند خودرو عبوری با سلاح سرد و در حالت مستانه، با دستورات قضایی صادره از سوی دادستان مرکز استان و پیگیری فوری با واکنش سریع عوامل کلانتری ۱۵، متهمین در همان ساعات اولیه وقوع جرم شناسایی شدند.

 با ورود مأمورین به مخفیگاه شناسایی شده از نامبردگان در یکی از محلات، معلوم شد؛ محل مذکور به‌عنوان پاتوق و محل فساد مورداستفاده بوده است.

 در این عملیات یکی از مخلان نظم و آرامش عمومی مرتبط با حادثه شهرک آزادی دستگیر و بازداشت شد.

 قابل‌توجه اینکه نفر دیگر در محل فوت کرده بود. اطلاعات اولیه از علت فوت، سوءمصرف مواد مخدر و میزان مصرف مشروبات الکلی گزارش شده که مراتب با نظارت بازپرس ویژه جنایی دادسرا تحت بررسی دقیق است؛ از پاتوق موصوف، دو متهم زن نیز دستگیر شده‌اند.

 جلال آفاقی دادستان مرکز استان دراین‌خصوص با اشاره به تأثیر ویدئو ارسالی مردمی در سرعت عمل مأموران و امکان شناسایی متهمین، از عموم شهروندان خواست؛ هرگونه اطلاعات خود از حوادث و جرایم را دراسرع‌وقت به فوریت‌های پلیسی اعلام دارند.

 

 انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • متلاشی‌شدن یک پاتوق فساد در اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وپنج منهای پنج