سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 8 اسفند 1403
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 70039
  • بازدید: 316
  • 1403/12/08 - 04:00:00

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل:

میوه شب عید اردبیل تأمین است

میوه شب عید اردبیل تأمین است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: مردم نگرانی از بابت تأمین میوه شب عید نداشته باشند، سیب و پرتقال به‌اندازه کافی ذخیره‌سازی شده است.

 بهروز خلیلی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، از خرید بیش از ۱۲۶ هزار تُن کالای اساسی گوشت قرمز، گوشت سفید، برنج و شکر و ذخیره‌سازی برای ماه مبارک رمضان و عید خبر داد و گفت: مردم هیچ نگرانی از بابت تأمین کالا نداشته باشند.

سیب و پرتقال شب عید ذخیره‌سازی شده است

 وی در خصوص تأمین میوه شب عید نیز گفت: در حال حاضر ۱۲۰ تن سیب، خریداری و ذخیره کرده‌ایم و برنامه‌ریزی لازم را انجام داده‌ایم تا حدود ۳۰ تا ۵۰ تن سیب طی دو سه روز آتی به مقدار موجود اضافه کنیم.

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل از خریداری ۱۸۰ تُن پرتقال خبر داد و گفت: ۲۵۰ تُن نیز به مقدار موجود اضافه خواهد شد.

وی ادامه داد: امسال توزیع میوه شب عید در کنار خیابان نخواهیم داشت و توزیع در مراکز سرپوشیده و مسقف صورت می‌گیرد.

 توزیع سیب‌زمینی‌های احتکار شده در فروشگاه‌های اردبیل

 خلیلی از توزیع سیب‌زمینی احتکار شده در بازار خبر داد و گفت: دو سه روز است که این کار در حال انجام است و طی تصمیم ستاد تنظیم قیمت بازار قرار است که به طور گسترده سیب‌زمینی ۳۵ هزارتومانی در هایپرمارکت‌ها و در فروشگاه‌های رفاه در اختیار مردم قرار بگیرد.

سیب‌زمینی وارداتی در اردبیل توزیع می‌شود

وی ادامه داد: به‌زودی سیب‌زمینی وارداتی نیز در اردبیل با قیمت ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار عرضه می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل درباره قیمت کالاهای اساسی گفت: توزیع کالاهای اساسی با نرخ دولتی در آستانه ماه رمضان و نوروز آغاز شده و قیمت تنظیم بازاری مصوب برای عرضه شکر ۴۲۵۰۰ تومان، برنج هندی ۴۸۵۰۰ تومان، گوشت منجمد گوساله ۳۶۰ هزار تومان و مرغ منجمد ۶۵۷۰۰ تومان است.


انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • میوه شب عید اردبیل تأمین است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وچهار به‌اضافه هشت