سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

پنج‌شنبه 16 اسفند 1403
  • گروه: ورزشی
  • کد خبر: 70151
  • بازدید: 159
  • 1403/12/15 - 20:15:54

نماینده مردم گرمی و انگوت در مجلس:

انگوت و گرمی صاحب ۸ چمن‌‌مصنوعی می‌شوند

انگوت و گرمی صاحب ۸ چمن‌‌مصنوعی می‌شوند

نماینده مردم گرمی و انگوت در مجلس گفت: هشت زمین چمن مصنوعی در شهرستان های گرمی و انگوت از محل مسؤلیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت احداث و تجهیز امکانات خواهند شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، محمد خوش‌سیما بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران خبر خوشی را به‌عنوان عیدی به ورزشکاران شهرستان‌های گرمی و انگوت داد و اظهار داشت: تأمین اعتبار احداث و تجهیز هشت زمین چمن مصنوعی از محل مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت ایران فراهم شده است.

 وی افزود: این موفقیت با پیگیری‌های من و با موافقت مدیریت نظارت بر طرح‌های عمرانی شرکت ملی نفت ایران حاصل شده است.

 نماینده مردم گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی گفت: هشت زمین چمن مصنوعی در شهرستان‌های گرمی و انگوت از محل مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت احداث و تجهیز امکانات خواهد شد.

 وی افزود: با تخصیص اعتبار فوق و ابلاغ آن به وزارت ورزش و جوانان مکان‌یابی هشت زمین چمن فوق انجام شده و عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • انگوت و گرمی صاحب ۸ چمن‌‌مصنوعی می‌شوند

برچسب‌ها

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهارده منهای نه