سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 29 اسفند 1403
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 70333
  • بازدید: 249
  • 1403/12/28 - 15:28:01

شهردار اردبیل:

باغ مفاخر اردبیل سال آینده افتتاح می‌شود

باغ مفاخر اردبیل سال آینده افتتاح می‌شود

شهردار اردبیل گفت: تملک باغ بزرگ حدفاصل میدان بسیج و ارتش بعد از ۴ دهه بلاتکلیفی امسال به طور کامل انجام شده و با هزینه‌کرد ۸۵۰ میلیارد تومان به‌عنوان باغ مفاخر در شش‌ماهه نخست سال آینده افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، محمود صفری ظهر امروز امروز در نشست با اصحاب رسانه و خبرنگاران با بیان اینکه تنها در طی یک سال گذشته ۴ اقدام شاخص، بزرگ و ماندگار برای شهر اردبیل انجام داده‌ایم، افزود: تملک باغ بزرگ حدفاصل میدان بسیج و ارتش بعد از ۴ دهه بلاتکلیفی امسال به طور کامل انجام شده و با هزینه‌کرد ۸۵۰ میلیارد تومان به‌عنوان باغ مفاخر در شش‌ماهه نخست سال آینده افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به آغاز طرح زیباسازی و ساماندهی رودخانه بالیخلی چای، افزود: ساماندهی این پروژه از تپه نادری آغاز شده و تا میدان توحید ادامه خواهد داشت که ساماندهی آن یک کار زمان‌بر است؛ اما به جد در حال انجام است.

شهردار اردبیل همچنین به افتتاح پل هشت و نیم کیلومتری شهید رئیسی تنها در عرض ۱۹ ماه اشاره کرد و افزود: در کنار این اقدامات کار شاخص دیگری انجام دادیم که آن کار ساماندهی وانت‌بارهای میوه‌فروش سطح شهر اردبیل با حمایت‌های ویژه دادستان مرکز استان است.

صفری به بحث فضای سبز نیز اشاره کرد و گفت: در ۳ سال گذشته سرای فضای سبزی شهری به طور چشمگیری افزایش پیدا کرده است و حدود ۱۷ پارک جدید در سطح شهر اردبیل افتتاح و در اختیار مردم قرار گرفته است.

وی افزود: سال آینده در کنار تداوم عملیات عمرانی تقاطع غیرهمسطح شهیدضیاالدین ذاکر (پل آقا باقر)؛ برای کاهش ترافیک شهری نیز پروژه زیرگذر یاقوت به‌طرف سه‌راهی نیار در شهر اردبیل اجرایی می‌شود.

شهردار اردبیل با اشاره به وجود حجم بالای تخریب پرونده‌ها در کمیسیون ماده ۱۰۰ نیز گفت: ۲ هزار پرونده ماده صد برای اولین‌بار طی سال جاری در شهرداری اردبیل رسیدگی و تکمیل شد.

صفری به توسعه متوازن شهر اشاره و از تکمیل و تحویل خیابان ۴۵ متری شهید تختی مقابل امامزاده سید صدرالدین (ع) خبر داد و گفت: شهرداری چهارمین زمین چمن مصنوعی فوتبال را در محله میراشرف احداث و ظرف چند ماه آتی تحویل می‌دهد.

وی گفت، آغاز طرح تفکیک زباله از مبدأ، ایجاد پناهگاه برای سگ‌های ولگرد، ساماندهی آرامستان‌های شهرداری، ایجاد فرهنگسرای شهرداری چالدران در گل مغان، ایجاد مرکز کنترل ترافیک بعد از سال‌ها و راه‌اندازی کارخانه پازل شهرداری تنها گوشه‌ای از اقدامات است.


انتهای خبر/ م

اشتراک‌گذاری

  • باغ مفاخر اردبیل سال آینده افتتاح می‌شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهارده به‌اضافه نه