سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 2 فروردین 1404
  • گروه: فرهنگی
  • کد خبر: 70348
  • بازدید: 395
  • 1404/01/01 - 00:00:00

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نیر مطرح کرد:

قدر و نوروز فرصتی برای دل‌تکانی

قدر و نوروز فرصتی برای دل‌تکانی

رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان نیر گفت: نوروز فرصتی برای خانه‌تکانی و پاکیزگی است، لیالی قدر نیز فرصتی برای تطهیر قلب و روح از گناهان و آلودگی‌ها است.

داود آذری فر در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، در رابطه با هم‌زمانی عید نوروز با لیالی قدر و تأکید بر جنبه‌های معنوی به‌جای جشن‌های معمول مانند سال‌های قبل اظهار داشت: هم‌زمانی عید نوروز که نماد نو شدن طبیعت و آغاز سال نو است، با لیالی قدر، شب‌های پرفضیلت و سرنوشت‌ساز ماه مبارک رمضان، فرصتی بی‌نظیر برای تحول درونی و نزدیکی به خداوند متعال است این تقارن، یک تلاقی نور است؛ نوری از جنس طبیعت و نوری از جنس معنویت که به تحول انسان و افزایش معنویت کمک می‌کند.

وی افزود: تقارن لیالی قدر با عید باستانی نوروز فرصتی برای تعمیق و تحول بازنگری درگذشته و برنامه‌ریزی برای آینده است همان‌طور که در نوروز به استقبال بهار و نو شدن طبیعت می‌رویم، در لیالی قدر نیز می‌توانیم با محاسبه نفس، گذشته را مرور کرده و برای سال پیش رو، با توبه و استغفار، برنامه‌ریزی معنوی داشته باشیم.

رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان نیر گفت: نوروز فرصتی برای خانه‌تکانی و پاکیزگی است، لیالی قدر نیز فرصتی برای تطهیر قلب و روح از گناهان و آلودگی‌ها است.

وی در مورد کمک به همنوعان در این مناسبت‌ها افزود: در هر دو مناسبت، کمک به نیازمندان و دستگیری از فقرا، از اعمال نیکو و پسندیده است. چه نیکوست که در این ایام، با همدلی و همیاری، کام هم‌وطنان نیازمند را شیرین کنیم.

آذری فرد تصریح کرد: در این شرایط خاص که نوروز با لیالی قدر هم‌زمان شده است، شایسته است که جشن‌های نوروزی را به حداقل برسانیم از برگزاری جشن‌های پر زرق‌وبرق و تجملاتی که باروح معنویت این ایام منافات دارد، خودداری کنیم.

وی در رابطه با کارهایی مانند حضور در محافل قرآنی و دعا را رونق باعث افزایش معنویت می‌شود افزود: با حضور در مساجد و حسینیه‌ها، در مراسم احیا و شب‌زنده‌داری، به تلاوت قرآن، دعا و نیایش بپردازیم و باعث افزایش معنویت شویم

رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان نیر گفت: در این شب‌ها فرصت را غنیمت شمرده و بامطالعه کتب اخلاقی و دینی، در مسیر خودسازی و تهذیب نفس گام برداریم.

وی افزود: صله‌رحم را با رویکرد معنوی انجام دهیم دید و بازدیدهای نوروزی را به فرصتی برای یادآوری ارزش‌های دینی و اخلاقی، ترویج فرهنگ قرآنی و گفت‌وگوهای معنوی تبدیل کنیم.

آذری فرد گفت: این هم‌زمان به ما یادآوری می‌کند که دنیا و آخرت در کنار هم معنا دارند نباید تنها به فکر آبادانی دنیا باشیم و از آخرت غافل شویم.

وی افزود: تحول واقعی، تحول درونی است نو شدن ظاهری کافی نیست، باید در باطن نیز نو شویم و به‌سوی کمال حرکت کنیم.

رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان نیر ضمن تبریک سال نو بهترین عیدی را رضایت خداوند دانست و گفت: هم‌زمان با سال نو باید تلاش کنیم در این ایام، با انجام اعمال نیک و دوری از گناه، رضایت خداوند را جلب کنیم و بهترین عیدی را از او دریافت کنیم.


انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • قدر و نوروز فرصتی برای دل‌تکانی

برچسب‌ها

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
دوازده منهای چهار