- گروه: سیاسی
- کد خبر: 70649
- بازدید: 457
- 1404/01/24 - 06:00:00
استاد دانشگاه سرعین:
عملیات وعده صادق تجلی غیرت دینی بود

استاد دانشگاه سرعین گفت: عملیات وعده صادق تجلی غیرت دینی، عزت ملی و تحقق وعدههای الهی بود.
بهنام اسدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، اظهار داشت: عملیات وعده صادق در پاسخ به اقدام ناجوانمردانه رژیم غاصب صهیونیستی در حمله به کنسولگری و سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق انجام شد؛ در آن حادثه تلخ، چند تن از عزیزان ما از جمله سردار رشید اسلام شهید محمدرضا زاهدیفر به شهادت رسیدند. جمهوری اسلامی ایران با این اقدام قاطع نشان داد که تعرض به منافع و خاک ایران چه در داخل و چه در خارج بدون پاسخ نمیماند.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظلهالعالی) بلافاصله پس از شهادت این عزیزان، فرمودند که «رژیم صهیونیستی باید و قطعاً تنبیه شود» و این فرمایش، حکم الهی و مطالبه مردم مؤمن و انقلابی ما بود که بحمدالله، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اجرای عملیات «وعده صادق» این فرمان حکیمانه را محقق ساخت و با حملات دقیق و حسابشده به مراکز نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی، هیمنه پوشالی آنها را در هم شکست.
این استاد دانشگاه گفت: این اقدام شجاعانه، معادلات امنیتی منطقه را به نفع جبهه مقاومت تغییر داد و پیام روشن آن این بود که دوران بزن و دررو به پایان رسیده و از این پس، هر تعرضی علیه ایران و محور مقاومت، پاسخی کوبنده و تعیینکننده خواهد داشت؛ رژیم صهیونیستی اکنون فهمیده است که امنیت ساختگیاش در سرزمینهای اشغالی توهمی بیش نیست و هر لحظه ممکن است در معرض خشم ملتهای منطقه و ضربات محور مقاومت قرار بگیرد.
اسدی اظهار داشت: شهادت عزیزانی همچون سردار زاهدیفر، و ایستادگی فرزندان این ملت در سپاه پاسداران، باعث عزت اسلام و امنیت کشور شده است، همچنین به جبهه مقاومت میگویم که ایران اسلامی در کنار شماست و این خونهای پاک، درخت مقاومت را تنومندتر خواهد کرد و در عین حال آینده منطقه، آینده امت اسلام است و انشاءالله نابودی رژیم صهیونیستی نزدیک است.
دیدگاهها