سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 25 شهریور 1405
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 76613
  • بازدید: 50
  • 1405/06/25 - 08:11:24

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل:

اصلاندوز پایلوت زراعت چوب کشور شد

اصلاندوز پایلوت زراعت چوب کشور شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل از انتخاب شهرستان اصلاندوز به‌عنوان پایلوت کشوری زراعت چوب خبر داد و گفت: این اقدام گامی راهبردی برای صیانت از منابع طبیعی و توسعه اقتصادی منطقه است.

شهامت هدایت در دیدار با فرماندار اصلاندوز در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»،  در رابطه با دیدار خود با فرماندار اصلاندوز ضمن بررسی چالش‌های زیست‌محیطی منطقه، از اجرای طرح‌های نوآورانه در عرصه منابع طبیعی خبر داد و گفت: این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که اصلاندوز با دارا بودن ۵۴ هزار هکتار عرصه مرتعی و جنگلی، ظرفیت‌های بالقوه‌ای برای احیای اکولوژیک و اقتصادی دارد.

وی افزود: در این دیدار وضعیت منابع طبیعی شهرستان، تأمین نیروی انسانی موردنیاز و اجرای طرح‌های تلفیقی مرتع‌داری در سطح شهرستان بررسی و درباره آن‌ها تبادل‌نظر شد.

تشدید برخورد با سوداگران منابع طبیعی در مرزهای اردبیل

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل در بخش دیگری از برنامه‌های خود با اشاره به حضور خود در نوار مرزی استان‌های اردبیل و گیلان، گلوگاه‌های حساس را مورد بازدید میدانی قرار داد. 

وی با دستور مستقیم برای مسدودسازی مسیرهای قاچاق چوب، بر «هوشمندسازی» حفاظت از انفال تأکید کرد و بیان داشت: حفاظت از سرمایه‌های ملی خط قرمز ماست. با رصد دقیق مسیرها، بستر فعالیت سوداگران ناامن خواهد شد. در همین راستا، ارتقای سامانه‌های پایش تصویری در مناطق صعب‌العبور با جدیت دنبال می‌شود.

هدایت با تقدیر از نیروهای یگان حفاظت، از برنامه‌ریزی برای تجهیز کامل یگان‌های حفاظتی در مناطق حساس خبر داد. 

وی یادآور شد: رویکرد مدیریت استان اردبیل بر این اصل استوار است که «پیشگیری» مقدم بر «برخورد» باشد؛ لذا با ترکیب هوشمندسازی نظارت و توسعه زراعت چوب به‌عنوان جایگزینِ بهره‌برداری غیرقانونی، می‌توان امید داشت که ضمن حفظ پوشش گیاهی، نیازهای اقتصادی چوبی کشور نیز با رویکردی پایدار تأمین شود.


یاسر ندائی، فرماندار اصلاندوز نیز با اشاره به وسعت قابل‌توجه عرصه‌های منابع طبیعی در این شهرستان، استقرار یگان حفاظت مستقل را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر خوانده و گفته بود: برای صیانت مؤثر از این سرمایه‌های خدادادی، نیازمند تقویت نیروی انسانی و زیرساخت‌های نظارتی هستیم تا از دست‌اندازی‌های غیرقانونی پیشگیری شود.


انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • اصلاندوز پایلوت زراعت چوب کشور شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید