سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1404
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 70882
  • بازدید: 403
  • 1404/02/09 - 08:41:28

استاندار اردبیل:

راه‌اندازی بارانداز ریلی پارس‌آباد پیگیری می‌شود

راه‌اندازی بارانداز ریلی پارس‌آباد پیگیری می‌شود

استاندار اردبیل گفت: در دیدار با معاون نخست‌وزیر آذربایجان راه‌اندازی بارانداز ریلی پارس‌آباد از طریق دیپلماتیک و کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان پیگیری شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، مسعود امامی یگانه صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به دیدار خود با معاون نخست‌وزیر آذربایجان و رئیس آذری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشوردر سفر دیروز خود به باکو اظهار داشت: در این دیدار بر ایجاد بارانداز لجستیک ریلی پارس‌آباد به‌منظور ایجاد زیرساخت برای توسعه روابط اقتصادی اشاره کردیم و خواستار پیگیری این پروژه در دولت جمهوری آذربایجان شدیم.

استاندار اردبیل گفت: در این دیدار مقرر شد موضوع بارانداز ریلی پارس‌آباد از طریق دیپلماتیک و کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان پیگیری شود.

شاهین مصطفی‌یف، معاون نخست‌وزیر و رئیس آذری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان نیز با بیان اهمیت توسعه روابط اقتصادی دو کشور همسایه، اظهار کرد: موضوع بارانداز ریلی پارس‌آباد همواره برای آذربایجان مهم بوده و باید مذاکرات و هماهنگی‌های لازم را ادامه دهیم تا بتوانیم این موضوع را نهایی کنیم.

انتهای خبر/ م

اشتراک‌گذاری

  • راه‌اندازی بارانداز ریلی پارس‌آباد پیگیری می‌شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست به‌اضافه چهار