سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1404
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 71080
  • بازدید: 456
  • 1404/02/23 - 09:55:33

کارشناس حوزه گل‌وگیاه و درختان زینتی:

درختان پنبه‌ریز اردبیل از گونه وحشی هستند

درختان پنبه‌ریز اردبیل از گونه وحشی هستند

کارشناس حوزه گل‌وگیاه و درختان زینتی گفت: این‎گونه درخت جزو درخت صنوبر وحشی یا اصلاح نشده است و اکنون حداقل عمر این درختان به ۳۰ سال نیز می‌رسد.

حسین سرتیپ درگفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، در رابطه با درختان فضای سبز شهر اردبیل که هنگام اواخر اردیبهشت‌ماه تا اوایل خردادماه شروع به پنبه دادن می‌کنند، اظهار داشت: این گونه درختان از گونه صنوبر اصلاح نشده هستند و گونه‌های نیگرا و صنوبر کبود جزو صنوبرهای اصلاح شده هستند.

وی افزود: صنوبرهایی که در اردبیل مشاهده می‌کنید هنگام اواخر اردیبهشت‌ماه تا اوایل خردادماه از برگ خود پنبه آزاد می‌کنند این یک نوع مکانیزم این درخت است که بذر خود را بدین گونه تکثیر می‌کند ولی این درختان برای سلامتی انسان خطری ندارند.

کارشناس حوزه گل و گیاه و درختان زینتی گفت: این‎گونه درخت جزو درخت صنوبر وحشی یا اصلاح نشده است که شهرداری اردبیل سالیان گذشته بدون اطلاع آنها را در فضای سبز کاشته و اکنون حداقل عمر  این درختان ۲۰ تا ۳۰ سال نیز می‌رسد.

تولید کننده گیاهان داروئی در شهرستان سرعین افزود: کاشت صنوبر اصلاح نشده می‌تواند در فضای سبز مفید باشد، اما قبل از کاشت باید مزایا و معایب آن را به‌دقت بررسی کرده و گونه مناسب را با توجه‌ به شرایط منطقه و فضای موجود انتخاب کنید؛  همچنین مراقبت‌های لازم بعد از کاشت را فراموش نکنید و در صورت تردید، بهتر است از متخصصان فضای سبز مشورت گرفته شود.

کاشت این گونه صنوبر اصلاح نشده باعث ایجاد رنجش شهروندا در اواسط فصل بهار و ایجاد اغتشاش بصری در مبلمان شهری اردبیل شده است.

انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • درختان پنبه‌ریز اردبیل از گونه وحشی هستند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سه به‌اضافه سه