سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 15 تیر 1404
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 71142
  • بازدید: 1,126
  • 1404/02/25 - 09:30:00

سبلان ما گزارش می‌دهد؛

مدیریت حلقه گمشده در خاموشی‌های اردبیل

مدیریت حلقه گمشده در خاموشی‌های اردبیل

ادامه خاموشی‌ها در حالی است که مدیرعامل شرکت توسعه برق استان اردبیل می‌گوید: خارج‌شدن ناگهانی برخی از نیروگاه‌ها از مدار باعث قطعی‌های بدون اعلام قبلی می‌شود و تلاش می‌کنیم خاموشی‌ها را مدیریت کنیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، قطعی‌های مکرر و بی‌سابقه برق در اردبیل، این روزها زندگی شهروندان اردبیلی را با چالش‌های جدی روبرو کرده است. این خاموشی‌ها که گاهی بدون اطلاع قبلی و در ساعات مختلف روز اتفاق می‌افتد، به‌ویژه در فصل جاری، باعث نارضایتی و گلایه‌های گسترده مردم شده است. برخی از شهروندان از قطع برق در ساعات اعلام شده و همچنین قطع برق در ساعات دیگر روز، به‌ویژه در ساعات کاری و یا زمانی که نیاز به استفاده از وسایل برقی و امکانات رفاهی مانند آسانسور دارند، شگفت‌زده و ناراضی هستند.

یکی از شهروندان اردبیلی به خبرنگار«سبلان ما»، گفت که طبق اعلام، قطعی برق در منطقه‌ای از اردبیل قرار بود از ساعت ۸ تا ۱۰ انجام شود، اما علاوه بر این ساعات، قطعی برق بعدازظهر نیز از ساعت چهار تا شش و نیم اتفاق افتاد. این موضوع نشان‌دهنده عدم هماهنگی و برنامه‌ریزی مناسب در مدیریت برق است.

 شهروندان دیگر نیز از مسئولین مربوطه می‌خواهند که نسبت به حل این مشکل اقدام کنند و برنامه‌ریزی‌های لازم برای جلوگیری از این قطعی‌های مکرر انجام شود. آنها خاطرنشان کردند که این قطعی‌ها علاوه بر ایجاد ناراحتی و اختلال در زندگی روزمره، باعث بروز مشکلاتی در استفاده از وسایل برقی، کرکره‌ها و آسانسورها می‌شود و زندگی روزمره را با سختی روبرو می‌کند؛ این مشکلات ناشی از قطعی برق، به‌ویژه در ساعات مختلف روز، به‌طورجدی بر کیفیت زندگی شهروندان اردبیلی تأثیر می‌گذارد.

 شهروند دیگری به خبرنگار «سبلان ما»، می‌گوید: از مسئولین می‌خواهیم که نسبت به رفع خاموشی‌ها کاری کنند و برنامه‌ای اتخاذ شود تا حداقل این‌قدر تعداد خاموشی‌ها بالا نباشد.

 شهروند دیگری نیز ادامه داد: الان با مشکلاتی روبرو هستیم؛ علاوه بر مشکلاتی که برای وسایل برقی داریم، کرکره را نمی‌توانیم بالا بکشیم یا آسانسور قطع می‌شود و فرد داخل آسانسور گیر می‌افتد که این‌ها واقعاً زندگی را مختل کرده است.

این شهروند اضافه کرد: انتظار می‌رود با وجود نیروگاه سبلان، ما با خاموشی برق مواجه نشویم.

 واکنش نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل به قطعی‌های برق

 آیت‌الله سید حسن عاملی، امام‌جمعه اردبیل نیز در واکنش به قطعی‌های برق در کانال رسمی تلگرامی خود نوشت: از مسئولین برق کشور می‌خواهم ساعات قطع برق را چند روز قبل‌تر اطلاع دهند تا مراکز علمی، صنعتی و تجاری برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشند. بعضی از کارخانجات در اثر قطعی برق که بدون اطلاع قبلی بوده، ضررهایی دیده‌اند. شرکت برق دراین‌خصوص باید خسارت آن‌ها را پرداخت کند.

 در این پیام آمده است: ما انکار نمی‌کنیم که در اول انقلاب تولید برق ۷ هزار مگاوات بود و حالا ۸۰ هزار مگاوات است و انکار نمی‌کنیم که جمعیت آن زمان ۳۵ میلیون نفر بود و حالا نزدیک به ۹۰ میلیون نفر است و انکار نمی‌کنیم که مصرف برق صنعتی در سه سال گذشته بسیار بالا رفته است و انکار نمی‌کنیم که به دورافتاده‌ترین روستاها حتی با جمعیت خیلی کم برق‌رسانی شده است! اما هیچ‌کدام از این‌ها لزوم حسن درایت و دقت در مدیریت را نفی نمی‌کند و آینده‌نگری یک اصل اصیل در مدیریت آرمانی است.

 مدیرعامل برق استان اردبیل: تلاش می‌کنیم خاموشی‌ها را مدیریت کنیم

 ادامه قطعی‌ها در حالی است که مدیرعامل شرکت توسعه برق استان اردبیل می‌گوید: خارج‌شدن ناگهانی برخی از نیروگاه‌ها از مدار باعث خاموشی‌های بدون اعلام قبلی می‌شود.

 ناصر عبدالهیان، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان در این خصوص به خبرنگار «سبلان ما»،گفت: عذرخواهی می‌کنم از مشترکین و هم استانی‌ها، شاهد بی‌برنامگی در مسیرهای خاموشی هستیم. دلیل این بی‌برنامگی این است که بعضی از نیروگاه‌ها به‌صورت غیرمنتظره از مدار خارج می‌شوند و ما برای حفظ پایداری شبکه مجبور هستیم که خاموشی‌های خارج از برنامه داشته باشیم.

 وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم این خاموشی‌ها را مدیریت کنیم و کاملاً به‌صورت برنامه‌ریزی شده و با اطلاعات قبلی باشد و برنامه‌ای که اعلام کردیم را رعایت کنیم.

 ۴۰ ماینر غیرمجاز در اردبیل جمع‌آوری شد 

علاوه بر این، ماینرهای غیرمجاز نیز عاملی برای خاموشی‌های چندین‌باره هستند که در این خصوص هم ماینرهای غیرمجاز در استان جمع‌آوری می‌شوند.

 عبدالهیان در این خصوص گفت: درخواست داریم که مشترکین عزیزمان در صورت اطلاع و شناسایی مراکز حتماً با سامانه‌ای که مختص این امر ما تخصیص دادیم، سامانه پیامکی ۳۵۰۱، حتماً اطلاع‌رسانی کنند؛ مطمئن باشند که اطلاعات گزارش‌دهنده کاملاً به‌صورت محرمانه حفظ می‌شود و مشترکان ما می‌توانند از این طریق از پاداش تا سقف ۵۰ میلیون تومان هم برخوردار شوند.

 طبق اعلام مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان، در سال جاری بیش از ۴۰ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف، شناسایی و جمع‌آوری شده است.

 

 استاندار اردبیل: با یک برنامه جامع و کارآمد می‌توان خاموشی‌ها را مدیریت کرد

مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل نیز صبح امروز در نشست مدیریت ناترازی انرژی و تولید انرژی‌های تجدیدپذیر با اشاره به نگرانی‌های مردم و بخش صنعت استان از ناترازی انرژی در آستانه فصل گرما اظهار داشت: با تدوین و اجرای یک برنامه جامع و کارآمد می‌توان این وضعیت را مدیریت کرد.

به گفته شخص اول اجرایی استان اردبیل نقش کلیدی همکاری مردم در تحقق اهداف غیرقابل‌کتمان است؛ ولی شرایط جوی و شروع ناترازی انرژی زودتر از موعد، لزوم اتخاذ تدابیر پیشگیرانه و اعمال مدیریت هوشمندانه مصرف را مضاعف می‌کند و باید تدابیری نسبت به برنامه‌های محدودیت انرژی داشته باشیم.

 علاوه بر هوشمندسازی مصرف برق که در آن امکان شناسایی پر مصرف‌ها وجود دارد رویکردهایی از جمله هدایت صنایع پرمصرف به سمت استفاده از ژنراتورهای تولید برق و توسعه سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله برنامه‌های استان اردبیل در جهت رفع خاموشی‌ها اعلام شده است.
 


انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • مدیریت حلقه گمشده در خاموشی‌های اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وپنج منهای نه