- گروه: فرهنگی
- کد خبر: 71373
- بازدید: 458
- 1404/03/09 - 20:04:09
استاندار اردبیل:
جشنواره طبخ آبزیان گردشگری غذایی را توسعه میدهد

استاندار اردبیل گفت: جشنواره طبخ آبزیان در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار رویدادی مؤثر در مسیر توسعه گردشگری غذایی و ترویج مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوار است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما» به نقل از استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه روز جمعه در سفر به شهرستان نیر، از جشنواره طبخ آبزیان در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار بازدید کرد و این رویداد را گامی مؤثر در مسیر توسعه گردشگری غذایی و ترویج مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوار دانست.وی در بازدید از غرفههای این جشنواره، از نزدیک در جریان روند برگزاری مسابقه طبخ غذاهای دریایی و مشارکت و استقبال گسترده مردم و گردشگران قرار گرفت.
استاندار اردبیل همچنین با حضور در محل مسابقه نقاشی کودکان با محوریت آبزیپروری و محیط زیست، ضمن قدردانی از خلاقیت کودکان شرکتکننده، با اهدای جوایزی از تمامی شرکتکنندگان تجلیل کرد.گفتنی است این جشنواره بخشی از برنامههای جنبی دهمین نمایشگاه تخصصی جامع کشاورزی، دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته اردبیل بوده و با طبخ و عرضه انواع غذاهای محلی و بینالمللی بر پایه محصولات شیلاتی، علاوه بر معرفی ظرفیتهای تولیدی استان در حوزه شیلات، زمینهساز آشنایی عموم با فواید آبزیان و اهمیت آن در سلامت جامعه است.
دیدگاهها