سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 11 خرداد 1404
  • گروه: اقتصادی
  • کد خبر: 71374
  • بازدید: 428
  • 1404/03/10 - 06:00:00

مدیرکل شیلات استان اردبیل:

تولیدآبزیان اردبیل به ۲۵ هزار تُن افزایش می‌یابد

تولیدآبزیان اردبیل به ۲۵ هزار تُن افزایش می‌یابد

مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: میزان تولیدات استان را از ۱۰هزار تُن به ۱۵هزار تُن رسانده‌ایم که با احداث و به نتیجه رسیدن مجتمع آبزی‌پروری، این میزان به ۲۵ هزار تُن خواهد رسید.

محمد اله‌بخش در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، در رابطه با برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در منطقه گردشگری و توریستی بولاغلار نیر اظهار داشت: در این جشنواره میهمانانی از استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان و زنجان داشتیم و درباره یک سری مسائل مهم مذاکراتی صورت گرفت.

وی با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره آبزیان در استان اردبیل افزود: این استان یکی از استان‌های مستعد پرورش ماهی و شیلات است و جزو استان‌های هدف اداره شیلات کشور برای سرمایه‌گذاری است.

استان اردبیل مستعد پرورش ماهی و خاویار است

مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: استان اردبیل منابع آبی خوبی مانند بالهارود ارس و قزل‌اوزن دارد که مستعد پرورش ماهی سرد آبی و گرم آبی و خاویار است.


وی تصریح کرد: اقلیم و تنوع آب‌وهوایی استان اردبیل نیز در پرورش ماهی سرد آبی و گرم آبی و خاویاری در شمال استان اردبیل مناسب است و برنامه‌ریزی برای پرورش ماهی خاویار در جنوب استان نیز صورت گرفته است.
اردبیل ۱۵ درصد زالو کشور را تولید می‌کند
اله بخش گفت: در حوضه‌های دیگر که به اداره شیلات و پرورش آبزیان مربوط است اردبیل دارای جایگاه کشوری است؛ مانند پرورش زالو که ۱۵ درصد زالو کشور را تولید می‌‌کند و ۱۵ میلیون قطعه ماهی سرد آبی پرورش و تکثیر می‌شود.
میزان تولید آبزیان اردبیل ۱۵ هزار تن است

وی در رابطه با میزان تولید آبزیان استان اردبیل گفت: با برنامه‌ریزی صحیح توانستیم میزان تولیدات استان را از ۱۰هزار تُن به ۱۵هزار تُن رسانده‌ایم و با فعالیت‌های صورت گرفته در عرصه شیلات از برنامه ابلاغی که از برنامه هفتم توسعه برای ما ابلاغ شده است ۱۰درصد پیشی گرفته‌ایم.

مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: در تلاش برای احداث مجتمع آبزی‌پروری بزرگ در استان خواهیم بود که با به‌نتیجه‌رسیدن این مجتمع‌ها و ۲۵ هزار تُن خواهد شد.

سرانه مصرف استان اردبیل کمتر از میانگین کشوری است 

وی افزود: وظیفه ذاتی شیلات دعوت به مصرف آبزی است و مقصود از برگزاری جشنواره آبزی مصرف این است که مصرف ماهی را به حد عالی برسانیم و متوسط سرانه ۱۱.۵کیلوگرمی مصرف ماهی استان را افزایش دهیم و سرانه مصرف در کشور حدود ۱۴ کیلو و در جهان ۲۰ کیلوگرم است که مستلزم کار جدی برای افزایش سرانه مصرف استان اردبیل است.

اله بخش افزود: دلایل زیادی وجود دارد که مصرف ماهی در استان اردبیل کم است جشنواره آبزیان باعث ایجاد اشتیاق و فرهنگ‌سازی در کودکان می‌شود تا افزایش مصرف صورت گیرد.

وی افزود: در کنار جشنواره طبخ آبزیان برای فرهنگ‌سازی مصرف ماهی در میان خانواده‌ها یک کارگاه نقاشی با موضوعیت مصرف ماهی و فواید مصرف آن برای کودکان برگزار شد
مدیرکل اداره شیلات استان اردبیل گفت: با ادامه مذاکرات صورت‌گرفته قصد داریم جشنواره آبزیان را در سایر شهرهای استان و حتی در صورت هماهنگی این جشنواره با مشارکت سایر استان‌ها و در سطح ملی برگزار کنیم

انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • تولیدآبزیان اردبیل به ۲۵ هزار تُن افزایش می‌یابد

برچسب‌ها

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
یازده منهای شش