- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 71446
- بازدید: 536
- 1404/03/14 - 22:09:46
دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:
توصیههای بهداشتی ذبح دام را جدی بگیرید

دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در آستانه عید سعید قربان توصیه کرد: شهروندان برای حفظ سلامت خود، خانواده و جامعه شیوهنامههای بهداشتی ذبح دام و نگهداری و توزیع فرآوردههای خام دامی را رعایت کنند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، این دانشگاه طی اطلاعیهای مردم را به رعایت نکات بهداشتی در ذبح دام دعوت کرد.در این اطلاعیه آمده است:
در آستانه فرارسیدن عید سعید قربان، برای حفظ سلامت خود، خانواده و جامعه شیوه نامه های بهداشتی ذبح دام و نگهداری و توزیع فرآوردههای خام دامی را رعایت کنیم.
از خرید دام زنده و یا گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه میشوند خودداری شود.دام زنده از میادین عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری شود.
ذبح دام صرفا در کشتارگاههای تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام شود و به هیچ عنوان دام در منازل و معابر عمومی ذبح نشود.
افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح ضدعفونی کرده و همچنین خونابهها به طریق بهداشتی دفع شود.
به هیچ وجه دامی که دارای عالئم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نشود.
گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد در یخچال قرارداده شود.
جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شود.
افرادی که گوشت خرد میکنند بخصوص زنان خانه دار حتما از دستکش استفاده کنند.
از مصرف گوشت و جگر نیم پز اجتناب شود.
از دستکاری، کندن و له کردن کنههای موجود بر روی بدن دام اکیدا خودداری شود.
انتهای خبر/ ش
انتهای خبر/ ش
دیدگاهها