سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 25 خرداد 1404
  • گروه: فرهنگی
  • کد خبر: 71600
  • بازدید: 361
  • 1404/03/25 - 10:00:28

پدافند رسانه‌ای خود را فعال کنیم

پدافند رسانه‌ای خود را فعال کنیم

همه وقایع جنگ در میدان جنگ خلاصه نمی‌شود و تصویری که رسانه‌ها از میدان جنگ ترسیم می‌کنند نقش مستقیمی در نتیجه آن دارد، پس برای مقابله با جنگ روانی دشمن باید پدافند رسانه‌ای خود را فعال کنیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، پس از حملات تروریستی رژیم صهیونیستی به کشورمان، جنگ روانی دشمن نیز باقوت ادامه دارد و دشمن با ارسال پیامک و تماس صوتی برای ذخیره آذوقه گرفته تا پخش شایعه و ایجاد ناامیدی، می‌خواهد، کشور را به آشوب و هرج و مرج بکشد.

در این شرایط هشدار رسانه‌ای را باید مورد توجه قرار بدهیم و به‌عبارت‌دیگر باید پدافند رسانه‌ای خود را فعال کنیم.

باید توجه داشت که همه وقایع جنگ در میدان جنگ خلاصه نمی‌شود و تصویری که رسانه‌ها از میدان جنگ ترسیم می‌کنند، نقش مستقیمی در نتیجه آن دارد، پس برای مقابله باید مجهز به سواد رسانه‌ای باشیم .

اشتراک‌گذاری

  • پدافند رسانه‌ای خود را فعال کنیم

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وچهار منهای ده