سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 20 مرداد 1404
  • گروه: فرهنگی
  • کد خبر: 72351
  • بازدید: 247
  • 1404/05/20 - 09:43:34

معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری استان اردبیل:

۵۷۰۰ زائر از اردبیل تا مرز جابه‌جا شدند

۵۷۰۰ زائر از اردبیل تا مرز جابه‌جا شدند

معاون حمل‌ و نقل اداره کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: در جابه‌جایی زوار هیچ‌گونه مشکلی وجود ندارد و ۵ هزار و ۷۰۰ زائر اربعین با استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی اردبیل به مرزها جابه‌جا شده‌اند.

رضا شیرین‌زاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، اظهار داشت: از ابتدای طرح اربعین حسینی سال جاری که از چهارم مردادماه آغاز شد است، تاکنون ۵ هزار و ۷۰۰ زائر اربعین با استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی استان اردبیل به مقاصد خود منتقل شده‌اند.

وی افزود: زائران عتبات‌عالیات استان اردبیل با برنامه‌ریزی‌های دقیق و اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی و همچنین تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان، فعالان و صنوف حمل‌ونقل عمومی مسافر استان از چهارم مرداد تاکنون با بهره‌گیری از ۲۱۹ دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی استان جابه‌جا شده‌اند.

معاون حمل‌ و نقل استان اردبیل تأکید کرد: خوشبختانه در فرایند جابه‌جایی زوار هیچ‌گونه مشکلی وجود ندارد و تمام همت ما بر این است که هم‌وطنان با آرامش خاطر و امنیت کامل به مقصد بازگردند.

وی با اشاره به اینکه طرح اربعین حسینی امسال از چهارم مردادماه آغاز شده و تا دوم شهریورماه ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: ۴۰ نفر از راهداران استان اردبیل به همراه ۲۰ دستگاه ماشین‌آلات، به‌صورت شبانه‌روزی در مرز مستقر هستند و به زوار امام حسین (ع) خدمات‌رسانی می‌کنند تا در مسیر بازگشت خود با هیچ مشکلی مواجه نشوند.

شیرین زاده همچنین به اعزام ۱۹ اکیپ راهداری در چهار مرحله برای ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی اشاره کرد و یادآور شد: بیش از ۵۶۰ دستگاه اتوبوس با درجه‌بندی و کیفیت‌های متفاوت، در مسیرهای مختلف، به‌ویژه مرزهای مهران، باشماخ و خسروی، مسئولیت جابه‌جایی زائران از استان اردبیل را بر عهده دارند تا رضایتمندی حداکثری آن‌ها حاصل شود.

وی خاطرنشان کرد: در این اعزام‌ها، تلاش شده تا همکاران ما جابه‌جایی را از مبدأ تا مقصد به‌صورت پیوسته انجام دهند و در این زمینه، ۶۰ شرکت حمل‌ونقل مسافر نیز آماده ارائه خدمات هستند.

معاون اداره کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان اردبیل در پایان خاطرنشان کرد: تعداد زائران اعزامی به مرزها برای عزیمت به کربلای معلی و عتبات‌عالیات روزبه‌روز در حال افزایش است و ما از طریق سامانه ۱۴۱ به‌صورت مستمر بر این فرایند نظارت داریم و به شکایات احتمالی نیز رسیدگی می‌کنیم.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • ۵۷۰۰ زائر از اردبیل تا مرز جابه‌جا شدند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وسه به‌اضافه نه